SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Worek Bushido czy ring prosba

temat działu:

Scena MMA i K-1

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3220

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 10 Wiek 44 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 325
Witam wszystkich
Mam prosbe chce kupic worek bokserski szukam opini o worku ring 150cm 50kg moge kupic w mojej okolicy wiem ze dobra opinie maja worki bushido lecz ich niema w mojej okolicy musial bym zamowic na allegro i ponosic koszt 60 zl za przesylke ale jesli worek ring by byl rownie dobry to poprostu kupil bym go
Z gory dziekuje za kazda opinie
Pozdrawiam
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 10 Wiek 44 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 325
Nikt nie doradzi ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11124 Napisanych postów 51316 Wiek 30 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 57816
Ciężko doradzać. Worek to tylko kawał materiału. Kupując kieruję się rozmiarem i miejscem mocowania łańcuchów. Chodzi o to, żeby nie przeszkadzały. Mam dobry skórzany worek i trzy gorsze. Dzielę je na rozmiary i wagi, a nie producenta i materiał. Swoją drogą worek ma się na lata i ciężko komukolwiek porównać skoro nie zmienia worków. No chyba że w klubie można ocenić stan worków po latach. Jak chcesz bardzo mocno dociążyć worek to warto zainwestować w dobry, skórzany. Jak ma być lekki tanio używany, w okolicy. Najlepiej dwa o różnych rozmiarach w cenie jednego markowego. Kieruj się wymiarami.

Zmieniony przez - Ernesto_Mendoza w dniu 2019-02-18 08:24:51
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Witaj dziekuje za odpowiedz
No worek bedzie wazyl 50kg wiec niebedxie chyba to bardzo ciezki worek taki z plavilu powinien wytrzymac?
Liczylem na opinie kogos kto moze uzywal obu workow i doradzi ktory lepszy
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11124 Napisanych postów 51316 Wiek 30 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 57816
Faktycznie. Na szybko przeczytałem i 50kg potraktowałem jako obwód, bo to z reguły drugi wymiar. Jak producent podaje, że wytrzyma to wytrzyma. Swoją drogą będzie ciężko, żeby ktoś miał oba worki i mógł porównać. Swoją drogą co tu porównywać?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
No wytrzymalosc bushido wydaje mi sie mocniejszy ma przykladowo dno wzmocnione dwoma pasami a ring tylko jednym tylko czy to ma.znaczenie hmm?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
No i czy to ten sam plavil czy sie roznia ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Bellator 215: Mitrione vs. Kharitonov

WHEY premium