TNIEMY CENY NA MAXA! RABATY DO -80%! SPRAWDŹ
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Woda do iniekcji bez recepty

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 482

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a) Temat przeniesiony przez TomQ-MAG z działu Zdrowie i Uroda.
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 59 Napisanych postów 473 Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 2485
Woda bakteriostatyczna do iniekcji jest w aptece tylko na receptę a do takowej nie mam dostępu. Kupiłem w internecie Slavic Labs ale boje isę tego używać, bo przecie nie wiadomo, co w niej może być albo nie być, brak atestów, na firmowej stronie www jakiś młodzieniaszek jest co "czuwa nad procesem produkcji" ja pier....lę Stosował ktoś tą wodę, nic się nie stało? Nie dość, że nie mam pewności, co siedzi w Melanotan2 który chcę sobie wstrzykiwać, to na domiar złego nie mam pewności czy ta woda jest istotnie bakteriostatyczną a nie, że się czymś od niej zarażę. Jakieś może inne rekomendacje?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Szacuny 12414 Napisanych postów 161811 Wiek 35 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1239911
Siema
od Endogenica masz wode bakteriostatyczna taka jak dostepna jest z apteki. Co prawda na ofoto jest fiolka jakas pusta i nie ma oznaczenia, ale dostajesz w realu produkt polpharma 10 ml

opcjonalnie kupujesz NaCl bez recepty i mozesz wbijac pod skore tak samo, jak wode bakteriostatyczna. Jezlei sa to pepki i leca pod skore, to zwykly NaCl sobie poradzi bez kombinacji i z agrosze :)
1

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 59 Napisanych postów 473 Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 2485
TomQ-MAG

opcjonalnie kupujesz NaCl bez recepty i mozesz wbijac pod skore tak samo, jak wode bakteriostatyczna. Jezlei sa to pepki i leca pod skore, to zwykly NaCl sobie poradzi bez kombinacji i z agrosze :)

Dla pewności: chodzi o sól fizjologiczną oficjalnie do inhalacji?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 12414 Napisanych postów 161811 Wiek 35 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1239911
si
1

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 20969 Napisanych postów 71581 Wiek 42 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 576808
W aptece na recepte jest Bac Water & NaCl inj. Bez recepty Nacl w celach kosmetycznych o, które pytasz. W praktyce stosuje się każdą opcje w zależności co jest dostępne i kto jak reaguje - na Nacl kosmetyk hcg/gh/pep lubią szczypać inj, wrażliwcom to nie pasuje. Jak dłużej trzeba przechowywać wrazliwe substancje wiadomo że Bac Water niezbędne.
1

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106257 Napisanych postów 377979 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1710641
Mt2 spokojnie w soli rozrabia jak nie masz wody
1

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 242 Napisanych postów 759 Wiek 48 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 12366
Byli tacy co jak wody do gh nie mieli, to z kranu pożyczali.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 61 Wiek 34 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 3452
Kiedyś widziałem post że facet przez przypadek się wygadał że HCG rozrabiał HCG woda przegotowaną z czajnika dopiero chłopaki go tu uświadomili że powinien mieć coś z apteki to był zdziwiony :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
w tv wczoraj mowili ze w szpitalach nawet brakuje juz NaCL wiec pewne latwiej bedzie dostac wode bakteriostatyczna

wiec niedlugo moze faktycznie bedziemy z czajnika nalewac

Zmieniony przez - TomQ-MAG w dniu 2024-10-10 11:28:09

Zmieniony przez - TomQ-MAG w dniu 2024-10-10 11:28:18

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 9 Wiek 2 lata Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 350
Siema wszystkim,

Odnowię temat. Posiadam wode do iniekcji jak na zdjęciach wyżej i będę ją rozrabiał z frag hgh czy mogę trzymać rozrobiony produkt w strzykawce przez 10dni czy może lepiej fiolka i pobierać przed każdym strzałem?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
mozna trzymac rozrobione

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Odblok po testorenie i metanabolu

Następny temat

Wywalone estro i brak libido

Whey dubajska czekolada
Polecane artykuły