Szacuny
11
Napisanych postów
982
Wiek
37 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
12814
no rybki dobre,szczegolnie SMOKED COD , ale chyba podwedzany jest :P
nie kupowalem nigdy w calosci,bo nie wiadomo jak tam z tluszczem jest. Na masie to bym brak soczysty STEAK jakis pewnie ...i nie przejmowal sie.
Wlasnie z tego powodu kupuje tylko to co ma napisany sklad na opakawoaniu. Zmielona sie szybciej smazy rowniez. Pieklem w folii , ale przykleja sie ....
Szacuny
11
Napisanych postów
982
Wiek
37 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
12814
co prawda lubie takze taka wysmazona ,ale nieraz byla lekko ''podpalona'' . Czytalem ze takie bialko jest slabo przyswajalne przez organizm (problemy trawienne) .
Teraz daje czerwona cebule 150g , 200g wolowny,200g pomidorow (na patelnie) i do tego mieszanka pieprzu z czosnkiem (mielone)jako przyprawa. Do tego sos pikantny jakis na bazie chilli (10g=6kcal ) ,oliwa ,brokuly i tluszcz z dorsza chyba :)
Szacuny
11
Napisanych postów
982
Wiek
37 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
12814
kupuje zmielona na takie jakby ''dzdzownice'' :) Smaze az sie zmieni z czerwonej na grafitowa (szaro/brazowy) . Ogien ponizej sredniego . Wolowina ma to do siebie ze jesli ogien jest za maly to soki sie wytopia,a jak za duzy sie sie zjara od zewnatrz a w srodku surowa. I nie naciskaj jej tylko popychaj. Smaz ciagle mieszajac mieszanke :) W ten sposob nie wycisniesz sokow :)