Szacuny
0
Napisanych postów
15
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
4900
Cześć,
1. Rozglądam się za olejem kokosowym i myślę nad zakupem tego od ALLNUTRITION lecz mam pytanie bo są dwa (rafinowane) które się różnią dopiskiem "DELICIOUS LINE", czy to jest po prostu nowa seria produktu i kwestia etykiety czy to "delicious" ma wzmocniony smak/zapach ? Cena taka sama obydwu.
2. Jako że idzie zima chciałbym zaopatrzyć się w kompleks witamin, proszę o propozycję najlepszą pod względem składu
3. Omega 3 - również tak jak w przypadku witamin interesuję mnie najlepsza opcja zawartością. Cena generalnie nie gra roli ale w ramach rozsądku oczywiście
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
5954
Napisanych postów
74348
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
744600
1. Jest to inna seria. W środku to samo.
2. Możesz np AN Vitaminall Sport na miesiąc. jeden z lepszych wyborór jakościowych Now Adam największe opakowanie. Wychodzi bardzo ekonomicznie.
3. Najlepsze stężenie epa/dha do ceny i ilości ma również Now lub Olimp.
ja ostatnio wlasnie na nierafinowanym smaze miesa i smakuja mi jak nigdy%) mala zmiana a cieszy Kubki smakowe
A nie powinno się smażyć na rafinowanym ? Z tego co czytałem to nierafinowany ma mniejszą temp. dymienia i jakieś niekorzystne substancje się uwalniają ?
Kolejna rzecz to teraz koledzy w pracy mi mówili, że olej kokosowy jest nie zdrowy bo jakieś badania były czy coś... Możecie mi podlinkować jakieś rzeczowe wyjaśnienie na ten temat czy poprostu wyrazić swoją opinie ?
Dzieki.
Zmieniony przez - Bunny7 w dniu 2018-09-30 17:07:36
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
11524
Napisanych postów
159153
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1229630
nie ma co do tego przeciwwskazan, na oliwei rowniez smazym mozna ostatnio sie okazalo, bo to nie jest smazenie na tyle dlugotrwale i z wysoką temperatura, zby byl strach, ze cos zlego stanie sie w tym olejem
Szacuny
0
Napisanych postów
15
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
4900
Okej, wszystko zamówione. Co do oleju kokosowego to zamówiłem NIERAFINOWANY na razie 500g na spróbowanie bo nigdy nie stosowałem go w kuchni a powiem szczerze, że zaintrygowało mnie to smażenie mięsa przez TomQ-MAG na nim