Mam amatorskie szybkie pytanko... Czy mogę śmiało mieszać winstrol w tabletkach oraz winstrol iniekcyjny podczas 1 cyklu? Chodzi mi o to, że skończyło mi się mleko i czekam na nowe a w międzyczasie żeby utrzymać stężenie środka zjadłbym pare tabletek (rano i wieczorem a jak będzie mleko to juz normalnie e2d).
...
Napisał(a)
Witam!
Mam amatorskie szybkie pytanko... Czy mogę śmiało mieszać winstrol w tabletkach oraz winstrol iniekcyjny podczas 1 cyklu? Chodzi mi o to, że skończyło mi się mleko i czekam na nowe a w międzyczasie żeby utrzymać stężenie środka zjadłbym pare tabletek (rano i wieczorem a jak będzie mleko to juz normalnie e2d).
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Przy winku zadbaj o profil lipidowy , lecytyna 5-10gramów dziennie , może być olej budwigowy na przemian z oliwą z oliwek extra virgin, rapacholin 2tabletki na noc . Po winku dalej lecytyna +heparegen +probiotyk na jelita, oczywiście dieta tu jest kluczowa, szczególnie na takim środku jak winstrol.
najsłabszy inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny,
- najmniej selektywny inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny.
TABELA WEDŁUD KSIĄŻEK PISANA NA PODSTAWIE MOICH ODCZUĆSKDER-paroksetyna fluvoksamina
...
Napisał(a)
haha anal bo w dupsko wchodzi ale oczywiscie igla :D a jakbym te tabsy lamal na pol to moge liczyc na to, że każda połówka będzie mieć to samo stężenie?
...
Napisał(a)
baran01haha anal bo w dupsko wchodzi ale oczywiscie igla :D a jakbym te tabsy lamal na pol to moge liczyc na to, że każda połówka będzie mieć to samo stężenie?
a w jakim celu łamać tabsy??
...
Napisał(a)
lodzianin1baran01haha anal bo w dupsko wchodzi ale oczywiscie igla :D a jakbym te tabsy lamal na pol to moge liczyc na to, że każda połówka będzie mieć to samo stężenie?
a w jakim celu łamać tabsy??
jak sa po 10mg a chcialbym zalozmy brac 30mg to jak to zrobić? 2 rano a 1 wieczorem? czy lepiej je polamać i po 1,5?
...
Napisał(a)
1. WIEK: 27
2. WAGA: 95-6
3. WZROST: 179
4. WYMIARY:
-biceps: 43,5
-klatka:
-udo: 66
-talia: pas 90
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 5 lat
6. DIETA:
-białko: 250
-węglowodany: 400
-tłuszcz: 100
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: prop meta, enan deka meta, prop npp, mix bold wino (w trakcie)
8. TRENING: split
9. CEL CYKLU: sucha masa
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: w trakcie
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): tycia
13. STAN ZDROWIA: dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: owlosienia
15. PPM (podstawowa przemiana materii): normalna
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 140
-martwy ciąg:
-przysiad: 180
2. WAGA: 95-6
3. WZROST: 179
4. WYMIARY:
-biceps: 43,5
-klatka:
-udo: 66
-talia: pas 90
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 5 lat
6. DIETA:
-białko: 250
-węglowodany: 400
-tłuszcz: 100
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: prop meta, enan deka meta, prop npp, mix bold wino (w trakcie)
8. TRENING: split
9. CEL CYKLU: sucha masa
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: w trakcie
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): tycia
13. STAN ZDROWIA: dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: owlosienia
15. PPM (podstawowa przemiana materii): normalna
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 140
-martwy ciąg:
-przysiad: 180
...
Napisał(a)
kiedyś już był na forum koleś co metkę doodbytniczo chciał stosować ,już mnie tutaj nic nie zdziwi 

TRENINGI KATOWICE
IG
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
flex1976kiedyś już był na forum koleś co metkę doodbytniczo chciał stosować ,już mnie tutaj nic nie zdziwi![]()
swoją drogą to ciekawe jak koleżka pił wódę ze znajomymi to jak/czym łapał kieliszek..

Polecane artykuły