Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
7
Napisanych postów
434
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
10099
Witam, od 4 tygodni biorę winstrol 30mg ed oral. Od półtora tygodnia odczuwam jakieś dziwne objawy.
Czasami dość mocno kłuje mnie po lewej stronie w okolicach żeber, bezpośrednio pod klatką piersiową, szczególnie przy głębszym wdechu, w dodatku strasznie często puszczam śmierdzące gazy, na dodatek w brzuchu czasami jakieś dziwne burczenia mam a po oddaniu kału czuję lekkie pieczenie odbytu, co to może być?
Dodam, że tego wszystkiego nie było przed cyklem, nic z diety nie zmieniałem.
Czy to znak, że lepiej przerwać cykl? Chciałem jeszcze pociągnąć 2 tygodnie bo fajnie siła rośnie, waga też 3kg do przodu, ale nie wiem czy warto...
Zmieniony przez - Piotrx1 w dniu 2012-08-13 03:10:42
Szacuny
7
Napisanych postów
434
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
10099
Tak, biorę 3 x 2 caps essentiale forte... chyba jednak przerwę cykl bo szkoda zdrowia, orale jednak nie dla mnie. Mam tamoxifen na odblok, ile tabletek wziąć po 4 tygodniach brania 30mg ed?
20mg tamoxifenu przez 10 dni będzie git? Kiedy zacząć brać, tzn ile godzin po ostatniej dawce winstrolu?
Zmieniony przez - Piotrx1 w dniu 2012-08-13 03:28:33
Szacuny
11083
Napisanych postów
51086
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Jw prawdopodobnie z jelitem grubym, sam mam to przy oralach, przy klocku tez dupa nie piecze, ale boli sporo pomogla mi zmiana w diecie, obcialem ww, podbilem tluszcze, jedz winko w trakcie posilkow(nie po) i 2 razy na dzien do sniadania i obiadu (tez mi troche pomoglo)
jakies oslonki typu lakcid nic nie dawaly
najdziwniejsze, ze jelito nisko, a boli pod zebrami (kolo przepony i to klucie )
co do badan tez by sie zdaly, dla upewnienia czy to kicha, czy cos innego
...ale czy zgodzisz sie na kolonoskopie (jakos tak sie to pisze) ?
Szacuny
7
Napisanych postów
434
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
10099
Dzięki za rady panowie, jednak wolę dmuchać na zimne i przerwać cykl, tylko powiedzcie mi ile godzin po ostatniej tabletce winstrolu wziąć tamoxifen i jaką ilość? (Cykl na winstrolu trwał dokładnie 26 dni).