Szacuny
0
Napisanych postów
100
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1391
Witam zamieszczalem ten post w dziale doping ale widze zrobil sie specjalny dzial spoko.Co sadzicie o tym winstrolu wleje zdiecia jak jest zmieszany i jak sie oddzieli woda od cieczy troche mnie to martwi bo to odsadzeniu mam rozne poziomy wody w stosunku cieczy i troche Mnie to marti moze ktos mial taki przypadek.Z gory dzieki za pomoc.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
11102
Napisanych postów
51209
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Słabiutko to wyglada tak jak napisane wyzej poziom powinien byc równy wkoncu to apteczny towar na 99% w zadnej amp nie masz takzwanego włoska ktory jest niczym innym jak znakiem ORYGINALNOŚCI niezbyt latwym do podrobienia
Jak mozesz wklej jeszcze fotki pudelek w czym to bylo domyslam sie ze byly SKLEJANE
Szacuny
422
Napisanych postów
20241
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
171132
zamela, z tego co pamietam przy nowszych partiach włoska/drucika nie ma.
Nie ma co filozofować, różnie się ludziom osad odkłada, ale jeszcze nie widziałem, aby była aż taka rozbieżność pomiędzy amp. Żal na to patrzec, a co dopiero wbijac.
Przypomniało mi się, poszukaj w tematach Gregor_ian'a - dawał ciekawe zdjęcia jak i był dosyć obszernie poruszany temat realności Winstrolu Depot.
Zmieniony przez - MarcelQ w dniu 2007-03-08 20:23:09
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
11102
Napisanych postów
51209
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
no wiesz z tym wloskiem ze go nie ma w nowszych seriach go nie ma cos mnie sie zdaje ze jest to wymysl kolesi ktorzy pogadniaja walowany towar albo sam juz nie wiem ja niedawno mialem nową serie wina i byl wlosek w kazdej amp mam kilka pudelek wina i w zadnej nie ma wloska niby tak samo wyglada ale ianczej sie odklada proporcja miedzy proszkiem a woda jest inna postaram sie dac fotki