Szacuny
0
Napisanych postów
83
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
318
Witam, od ponad tygodni nie zjadłem nic słodkiego i pojawił się u mnie standardowo wilczy głód. Pewnie mój organizm domaga się po prostu cukru. Jem 6 posiłków dziennie,ale nie potrafię zajeść tego głodu i w związku z tym mam parę pytań:
1. Czy taki głód negatywnie wpływa na rozwój mięśni?
2. Czy miał ktoś podobne odczucie, a jeżeli tak to w jaki sposób można sobie z nim poradzić?
3. Co jeść zamiast słodyczy z wyjątkiem owoców i warzyw? Słyszałem, że daktyle są podobno dobre w tej dziedzinie.
Szacuny
3363
Napisanych postów
8469
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
407869
Pokaż dietę. Ataki głodu świadczą o jej złym zbilansowaniu - najczęściej.
Problem może tkwić w tych 6 posiłkach -0 przy takiej ilości możesz nie osiągać progu leucynowego,a dwa, że małe posiłki mogą być po prostu niesatysfakcjonujące.
Zmieniony przez - deja vu w dniu 2018-03-12 17:58:26
"Jeszcze nie jest ze mną tak żle, żeby robaki zaczynały mlaskać na mój widok, kiedy jadę wózkiem po łące..." nie moje tylko Sebastiana Fitzka z "Pasażera 23", ale sobie pożyczyłam.
Szacuny
1141
Napisanych postów
2449
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
34643
A ja po prostu dodawalem sobie miod do posilku czasami juz pozwolilem sobie na 2 kostki gorzkiej czekolady no bo bez przesady od razu nie przytyje od 2 kostek
jedyne co stoi miedzy Toba ,a Twoim celem , TO TE BZDURY , ktore sobie mowisz , ze nie dasz rady