...
Napisał(a)
Witam ćwiczyłem na siłowni pol roku ale to takie ćwiczenie bo ćwiczenie chciał bym prosić o jakieś propozycje jak ile serii po ile powtórzeń jakie ćwiczenia i wgl jestem dość blady w tych klockach chodzi mi o plan treningowy raczej na masę na 3 dni. Z góry dziękuję
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
https://www.sfd.pl/[art]_FBW_Full_Body_Workout_by_georgu-t364504.html
Mozesz sprobować tego
Ale pamietaj ze na mase jest dieta a nie stricte trening
Zmieniony przez - metakreta w dniu 2012-10-11 22:07:04
Mozesz sprobować tego
Ale pamietaj ze na mase jest dieta a nie stricte trening
Zmieniony przez - metakreta w dniu 2012-10-11 22:07:04
desiderata
...
Napisał(a)
i po wklejasz stare nieaktualne linki? moze ktos w koncu Cie musi uświadomić
...
Napisał(a)
Tomasz1405metakreta
artykuł jest bardzo mało aktualny a plany bardzo słabe .
No wiecie Panowie, ja sugeruje sie tym co na mnie działało jak zaczynałem ćwiczyc. Nie pociskałbym niczego z czym nie miałem doczynienia. A czy artykuł jest stary czy metody treningowe sie zmieniły to wcale nie oznacza zeby byc "trendy" w temacie :) Dobrze wiemy jak teraz jest, ze jak nagle wyjdzie jakies "najnowsze badanie" ktoś pusci w siec to od razu wiekszość ślepo powtarza to za innymi w ogole nie majac stycznosci z problemem. Także moje wypowiedzi to tylko i wyłacznie własne spostrzeżenia które przerabiałem:) A co do przeterminowanych artykułów ja poprostu reprezentuje OLD SCHOOL nie zawodny :););)
desiderata
...
Napisał(a)
bzdura.
żadne badania , żadne trendy , autor wtedy zebrał wszystko było dostępne o FBW bez żadnej analizy i zrobił z tego art .
a na początku drogi działa i bezsensowne machanie sztangą bez techniki , dobrego odżywiania i sensownego planu .
dziś mamy większa wiedzę z zakresu treningu i widzimy błędy popełniane w przeszłości - na tym polega rozwój .
żadne badania , żadne trendy , autor wtedy zebrał wszystko było dostępne o FBW bez żadnej analizy i zrobił z tego art .
a na początku drogi działa i bezsensowne machanie sztangą bez techniki , dobrego odżywiania i sensownego planu .
dziś mamy większa wiedzę z zakresu treningu i widzimy błędy popełniane w przeszłości - na tym polega rozwój .
Polecane artykuły