Lupek
...
Napisał(a)
Mam 17 lat. Waze 91kg przy 180cm... Chce zejsc o 11 kg. Nie mam za bardzo mozliwosci układania sb diety ($$$). Biore termogenik Super fat burner i staram sie nie jesc wiecej niz 1200kcal dziennie. Dam rade ? I jak myslicie ile to mi powinno zająć?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
Tak, dasz. Ale te 11 kg, które stracisz, to w większości będą mięśnie, a gdy wrócisz do "normalnego" stylu żywienia prawdopodobnie nastąpi efekt jojo, tym razem będzie to jednak tłuszcz. Odstaw termogeniki, na razie nie są Ci potrzebne. Zaoszczędzone w ten sposób pieniądze przeznacz na porządną miche. W tematach podwieszonych znajdziesz informacje jak takową ułożyć
pozdro
pozdro
...
Napisał(a)
No okej. Zapomnialem że cwicze na siłowni 4x w tygodniu i jakies 2-3x areoby. I po 2 tygodniach spadło 3 kg i widze duża poprawe w mięśniach (urosły wszystkie). tak cwiczac bede spalał mięśnie ?
Lupek
...
Napisał(a)
Nie!!! nie dasz rady ;) wykończysz się. 1200kcl to jest prawie jak somalia stary jeszcze na początku wycinki... a pomyślałeś z czego utniesz potem ??? Spalacze są ci na razie zbędne. Ogarnij zbilansowaną dietę włącz przemyślany trening oporowy+areo (potem HIT). 11kg to wcale nie tak dużo jeśli weźmiesz się za to z głową. Pozdro
...
Napisał(a)
Heh... Mam starz treningowy miesiac... I nie wiem co znaczy ten oporowy... i ten HIT. moze małe wyjaśnienie ?
Lupek
...
Napisał(a)
Oporowy - Trening siłowy (z obciążeniem)
HIT- Interwały ;)
Zmieniony przez - Matafix383 w dniu 2013-09-22 15:01:10
HIT- Interwały ;)
Zmieniony przez - Matafix383 w dniu 2013-09-22 15:01:10
Polecane artykuły