Szacuny
11082
Napisanych postów
51080
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Fabricio po treningu usiadł razem z Rubenem Verą by przedyskutowac co z jego zdrowiem i powrotem do SF. Jesli wszystko pójdzie zgodnie z planem, Werdum zmierzy sie z Alistairem Overeemem w marcu, będzie to walka o pas wagi cięzkiej Strikeforce. Będzie to rewanż miedzy tymi dwoma zawodnikami, już raz Werdum wygrał z Overeemem. Teraz jest bardziej kompletnym fighterem, i wierzy że pokonanie Alistaira nie sprawi mu wielkiego problemu.
Szacuny
4
Napisanych postów
421
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
14744
W ich pierwszej walce to właśnie Ali dominował większość czasu, on obalalał, atakował - miał widoczną przewagę. Wiadomo że Werdum się też rozwinął, ale nie wierzę że Ali po raz drugi przegra z nim tak jak za pierwszym razem ;)
Szacuny
0
Napisanych postów
3795
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
16311
przecież UBEREEM GO ZABIJE!:D dostanie sztuke i pójdzie spać:P na łapy overeema nie ma bata
on ma dobry gameplan walczy spokojnie bez szarży wierze że nie w padnie w tego typu sub jak Fedor
i niezapominajmy ze ubereem tez był zupełnie innym zawodnikiem w pierwszej walce która była w LHW:P
WAR UBEREEM
"Sky is the limit"
WAR ROGER!CaRwin,Ubereem,JDS,Filipovic!,Barry,Fedor, ARLOVSKI!VITOR!
Pacquiao!
Szacuny
0
Napisanych postów
1663
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
14465
Ładnie to wszystko strikeforce planuje. Chcą żeby Werdum wygrał a potem:
a)Fedor vs. Overeem i zwycięzca o pas
b)Fedor obije kogoś i zawalczy z Werdumem rewanż
c)Fedor od razu zawalczy z Werdumem
Ja jestem za Fabricio. Jakoś nie przekonuje mnie Overeem
"Odwaga to przeciwstawianie się bojaźni, przezwyciężanie strachu, a nie brak lęku"
M.Twain
Szacuny
0
Napisanych postów
3795
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
16311
overeem jak powie że nie idzie do parteru to nie pojdzie:P to jest pener i tyle ja w niego wierze i mam nadzieje ze werduma rozniesie i DANA powie Wow i was wrong
"Sky is the limit"
WAR ROGER!CaRwin,Ubereem,JDS,Filipovic!,Barry,Fedor, ARLOVSKI!VITOR!
Pacquiao!
Szacuny
0
Napisanych postów
8617
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
80644
Trochę prawdy w tym jest, lubię Werduma, ale jeśli tylko ktoś unika gleby i walczy tam zachowawczo, to ma on porządne kłopoty, delikatnie mówiąc...
Jeden Fedor przefedorował, myśląc, że zatłucze Fabricio swoimi firmowymi cepami z góry, wszyscy, którzy unikali parteru z Nim, radzili sobie w porządku.
Ale tylko JDS, głównie zaskoczeniem, jako nieznany jeszcze typ, pojechał Werduma kompletnie.
Więc Ubereemowi na pewno nie będzie łatwo.
Zmieniony przez - TezAndrzej w dniu 2010-12-01 17:29:43
"Only he who battle wins.
The scald sang to their kings.
Let the battle be fought to be won"