Szacuny
1199
Napisanych postów
1491
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
6405
Ogolnie nam sie fartnelo z kwatera bo znalezlismy za 100zl za noc 800m od morza i 400 m od centrum,pytanie czy nie ma jakiegos haczyka,bo zarezerwowalismy dzis a inne oferty zaczynaly sie od 200 i to po 1,5km -2km od morza,centrum.W Łebie byłem ostatnio w 2008 16 lat temu
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
14762
Napisanych postów
53367
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
401558
Nie sądzę byś mógł gdzieś legalnie palić na balkonie. Zabrania tego albo właściciel, albo wspólnota mieszkaniowa. Ktoś kto mieszka nad/pod/obok nie musi mieć ochoty być trutym przez Ciebie papierosami.
Szacuny
480
Napisanych postów
281
Na forum
159 dni
Przeczytanych tematów
6466
No kolego, w dzisiejszych czasach masz mnóstwo możliwości weryfikacji. Opinie na portalach, Google Maps. Sprawdź czy pod tym adresem w ogóle istnieje taki hotel/pensjonat. Cena szczerze mówiąc podejrzanie niska. Pachnie wy***ką albo masz strasznego farta.
Szacuny
1199
Napisanych postów
1491
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
6405
KrzysiekJ92
No kolego, w dzisiejszych czasach masz mnóstwo możliwości weryfikacji. Opinie na portalach, Google Maps. Sprawdź czy pod tym adresem w ogóle istnieje taki hotel/pensjonat. Cena szczerze mówiąc podejrzanie niska. Pachnie wy***ką albo masz strasznego farta.
Szacuny
1199
Napisanych postów
1491
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
6405
https://www.booking.com/hotel/pl/gaja-leba.pl.html Kwatera istnieje mam potwierdzenie z booking,wiadomo,ze stanard pewnie słaby,ale ja wole gorszy standard i miec blisko plazy'centrum niz wysoki standard a do plazy 2km
Szacuny
480
Napisanych postów
281
Na forum
159 dni
Przeczytanych tematów
6466
Przez Booking też niestety zdarzają się wały, pierwsze kilka opinii piszą znajomi albo są kupione, zdjęcia fake i zanim odpowiednia ilość wy***nych się zgłosi to gość kasuje ofertę i się zawija. Booking niestety nie reaguje od razu na zgłoszenia dot. takich obiektów. Ten wygląda na normalną ofertę. Masz opinie, zdjęcia, adres. Jeśli akceptujesz standard, jest ok.