Zmieniony przez - patrykpatryk88 w dniu 2020-03-25 22:46:53
...
Napisał(a)
Czesc , czytalem duzo poradnikow i wypowiedzi roznych ludzi , ale wiekszosc tych "tresci" byla z przed 10-15 lat . Bol w stawie lokciowym , na poczatku treningu i na nastepny dzien boli (stopniowo coraz mniej az do kolejnego tricepsa), wszystko nasila sie gdy robie triceps,,, ja niedaje duzych ciezarow zato macham duzo razy ,, pije codziennie juz od 3 miesiecy 200ml wywaru kolagenowego z kurzych lapek, jem witaminy... I wsumie boli caly czas glownie po tricepsie,,, bol jest znosny wiec cwicze dalej , odkad pamietam ten lokiec mi dokuczal , raz bylo lepiej raz gorzej,,, jakie sa wasze metody / sposoby na bol łokcia w stawie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Najlepsza opcja - kwarantanna od siłowni 

TRENINGI KATOWICE
IG
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
A czy moge tylko zrezygnowac z cwiczen na triceps i klate, a barki robin na prostych rekach , zostana plecy biceps nogi i bary,, a te partie tak nie dowalaja tego lokcia,, ile tak trzeba pauzowac?
...
Napisał(a)
patrykpatryk88Staw łokciowy angażujesz w większości ćwiczeń , wykorzystaj kwarantannę do regeneracji i odpocznij albo skup się noga czy rozciąganiu , może to trwac tydzień a może 2 miesiące ,a jeśli ból jest już długo i nie przejdzie to warto udać się do fizjo po zniknięciu pandemiA czy moge tylko zrezygnowac z cwiczen na triceps i klate, a barki robin na prostych rekach , zostana plecy biceps nogi i bary,, a te partie tak nie dowalaja tego lokcia,, ile tak trzeba pauzowac?
Zmieniony przez - monkey22 w dniu 2020-03-26 06:18:32
Wszystko o mnie :) https://www.facebook.com/TrenerTomaszPalej
...
Napisał(a)
Po przerwie spowodowanej choroba wróciłem do ćwiczenia. I problem pojawił się właśnie przy tricepsie. Przy wyciskaniu francuskim hantlą czułem ból w prawym łokciu. W następnym ćwiczeniu mam biceps, który wykonuję sztangą- łokieć nawet delikatnie nie zabolał. Redukcja powtórzeń i ciężaru przy tricepsie nie pomogła - dlatego od dwóch tygodni go nie ćwiczę (problem bólu łokcia dotyczy tylko i wyłącznie przy tym ćwiczeniu). A jak zacznę to raczej od odwróconych pompek (czy może szwedek jak je nazywają). Później wrócę do wyciskania francuskiego. Przed chorobą ćwiczyłem długo tym planem i takiego problemu nie miałem.
...
Napisał(a)
nawet jak coś w dłoniach trzymasz na prostych rękach to i tak staw będzie przeciążony np podczas unoszenia hantli
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Polecane artykuły