...
Napisał(a)
Witam, jest jakiś sens kupić worek treningowy do domu jeśli nigdy się nie chodziło na treningi boksu lub też jakiejś innej sztuki walki? Co prawda totalnie obcy w temacie boksu nie jestem bo od jakiś 4 miesięcy dzień w dzień robię 50 minut z mały przerwami robię tak zwaną "walkę z cieniem" z poprawną techniką, nie jest to tylko jakieś machanie. A jeśli jest sens to jaki najlepiej kupić oraz jakie rękawice, wiem że przyrządowe jeśli tylko do worka ale nie wiem jaki model.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Mozesz sobie cos uszkodzić jak nie umiesz zadawać ciosów, tak Ci się wydaje że dobrze robisz, poszedłbyć na zajecia z boksu to od razu by ci powiedzieli że z doopy ustawienie całego ciała pod cios.
Chcesz to sobie kup 180 cm w razie czego pokopiesz sobie jeszcze jak Cię ochota najdzie
Chcesz to sobie kup 180 cm w razie czego pokopiesz sobie jeszcze jak Cię ochota najdzie
1
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Polecane artykuły