SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Waga ciągle stoi w miejscu - da się to zmienić?

temat działu:

Po siłowni, o siłowni

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 483

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1 Na forum 200 dni Przeczytanych tematów 10
Witam, ogólnie to w genach mam chudość i to, że jestem w stanie bardzo łatwo zejść z masy, gdy ćwiczyłem boks to samo to sprawiło, że schudłem ok. 2 kg. Udało mi się przytyć 4 kg i na tym koniec, waga stoi, próbowałem dodać też różne urozmaicenia np. do shaków dodawałem oliwe z oliwek, jakieś masło orzechowe itd. ale nic z tego nie pomogło, może minimalnie. To tak, jakbym osiągnął jakiś limit genetyczny. Czy jestem w stanie jeszcze przytyć, nie najadając się do całkowitego syta przez cały dzień? Bo wiecie, dużo jem, jednak jeżeli miałbym pilnować to aż tak rygorystycznie, to chyba w szkole albo w autobusie bym się porzygał, nieprzyjemne jest takie przejadanie się. Pozdrawiam
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 31 Wiek 16 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 1857
Mam to samo. Albo kalorie z nadwyżka albo lipa i tyle. U mnie to jedyne rozwiązanie i wiem że muszę jesc pod korek. Też nie lubię ale cóż
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 106 Napisanych postów 197 Wiek 52 lat Na forum 185 dni Przeczytanych tematów 2417
Co masz na myśli pisząc "przytyć"? Nabranie tkanki tłuszczowej, czy zbudowanie masy mięśniowej?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 105 Wiek 31 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 3539
podaj ile lat masz i wagę, i wklej dzień wczorajszego jedzenia
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
georgu Ivan Groźny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 14740 Napisanych postów 53479 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 402115
Nic nie zastąpi liczenia kcal i robienia nadwyżki kalorycznej. Bez tego to dalej loteria
1

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html 

Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 173 Wiek 31 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 4080
To nie jest poparte jakimis badaniami itp. ale mogę napisac, że za malolata jak jadlem okolo 5-6 posilkow dziennnie to też bylem chudy. Potem mialem okres w zyciu gdy bylem zmuszony przez kilka miesięcy jeść 3 duze posilki dziennie zamiast 5 malych i to byl okres kiedy w kilka miesiecy nabralem sporo czystej masy mięśniowej.
Potem mialem kolegę, ktory mial podpbny problem do ciebie - jadl, jadl i za chiny nie mogl przytyć. Powiedziałem mu właśnie to, zeby jadl regularnie, ale 2-4 duze posilki zamiast 5-6 malych. I u niego tez zadzialalo. Moze to dziwne, ale organizm chyba potrzebuje wiedziec kiedy ma czas na mocniejszy anabolizm, kiedy na katabolizm. Moze chodzi o wrażliwośc na insuline, nie wiem. Nie jest to profesjonalna porada dietetyczna, więc zrób z tym co chcesz ale mozesz spróbować.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Praca 3 zmianowa a budowanie masy mięśniowej

Następny temat

Perfumy z feromonami

WHEY premium