SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wady postawy - porady

temat działu:

Szybkie pytania bez logowania

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 135

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11161 Napisanych postów 51721 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Cześć, jakie ćwiczenie jest dobre aby rozruszać odcinek lędźwiowy. Mam problem po latach treningu na siłowni, że podczas pracy fizycznej zaczyna mnie boleć w odcinku lędźwiowym podczas podnoszenia lekkich rzeczy, ale wiele razy np przerzucanie kamieni z miejsca na miejsce. Ogólnie po treningu nie mam problemu z plecami oraz rozciągam się 1/2 razy w tygodniu. Ulgę mi daje np skłon czołem do kolan oraz rotację tułowia.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
georgu Ivan Groźny Moderator
Ekspert
Szacuny 14766 Napisanych postów 53380 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 401641
Witaj,
skonsultowałbym sprawę z jakimś fizjo, który przeprowadzi diagnozę co jest przyczyną takiego stanu rzeczy i zajęci rehab

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html 

Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6480 Napisanych postów 77148 Wiek 40 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 761553
Ciężko jest niestety doradzić Tobie on-line co takiego powinieneś robić, aby unikać bolesności, czy też doprowadzić organizm do sprawności. Nie jest to miejsce ku temu. Podstawą będzie aktywny tryb życia i unikanie pozycji siedzących. W jaki sposób jednak poprawić wady postawy, to już pomóc Tobie może fizjoterapeuta. Praca manualna w jego wydaniu i ćwiczenia specjalistyczne, które zaleci. Poza tym, możesz poczytać więcej informacji na temat rolowania i rozciągania mięśni.

https://www.sfd.pl/art/Trening/Co_daje_rolowanie_mięśni,_czy_warto_rolować_się_-a5020.html

Moderator działu Odżywianie

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Poziom testosteronu - porady

Następny temat

Magnez - kiedy stosować?

WHEY premium