...
Napisał(a)
Wszystko ważymy przed obróbką termiczną. A jeśli chodzi o mięso? Po usmażeniu pierś z kurczaka znacznie traci na wadze. Zawsze ważyłem to co zostawało na patelni, czy to błąd?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
wielki błąd :D tak jako kolega wyrzej podał :D
Ciągły terror w dążeniu do chwały, życie jest za krótkie, żeby być małym!
...
Napisał(a)
ważyć można i po ale po co się meczyć z tabelami
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
Wracając do tych tabeli. Kurczak smażony ma blisko 2 razy więcej kalorii niż surowy. Domyślam się że dzieje się tak przez olej na którym smażymy, a co jeśli smażymy bez oleju?
...
Napisał(a)
to raz dwa zmniejsza on objętość
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
Poprzedni temat
pas wyszczuplajacy neoprenowy
Następny temat
Chcę schudnąć a potem zrobić sobie dietę na masę.
Polecane artykuły