Nie wiedzialem w sumie gdzie wrzucic tego posta bo potrzebuje porad z kilku dziedzin ale mysle ze ten bedzie najlepszy.. wiem ze pewnie byly juz podobne tematy wałkowane ale coz.. inaczej bylo by nudno ;)
Krotki opis : staz na silce -1 rok, boks-muaythai- 2miesiace
22 lata 180cm 78kg
biceps 34cm, klatka 96, w pasie 95

Wracam z Angli do domu uczyc sie angielskiego bo chcialbym dostac sie tutaj na studia i bede mial duzo wolnego czasu wiec wypadalo by go nalezycie wykorzystac
Zalezy mi na tym aby zrzucic troche brzuch (jadlo sie kebaby

przez pierwsze 3 miechy - robimy mase i uczymy sie podstaw na kickboxingu - kolejne 3 robimy sile i wytrzymalosc potrzebne na sparingi
wypada tak ze we srode i piatek mam kicka a silownie moge wlozyc najlepiej chyba w poniedzialek i czwartek - coz potrzebuje duzo energii i jeszcze musi zostac cos na nauke a wiec wiem ze dieta to bardzo wazna rzec wiec jako uzupelnienie moge przeznaczyc ok 1500zl na sumple.. mysle juz o dymatize xpand piuglach, carbo, jajka w porszku , tarune, gajnerek jakis hmm
wiem ze jak sie uprawia sztuki walki i chce sie nabyc masy to moze byc problem ale mam nadzieje ze troche wiecej ruchu mi nie zaszkodzi a pomoze zrzucic brzuszek..
chcialbym aby z 4 cm do lapki przyblo waga moze tylko zamiast smalcu miecho i brzusio chociaz 88
kurde jestem zielony zupelnie wszystko juz o kulturystyce zapomnialem prawie..
fajnie by bylo jakbyscie mi poradzili cos z waszego doswiadczenia

]