Szacuny
0
Napisanych postów
300
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
24113
czy możemy stwierdzić jaka glutamina jest lepsza jeżeli np obie są 100%czy są jakieś różnice w jakości i skuteczności w działaniu - jezeli są to jakie?
Piszcie Wszystkie obiektywne opinie są dla mnie cenne
z góry dzięki
Szacuny
1
Napisanych postów
200
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
9712
Witam !!!
No napewno najlepsze glutaminy to te w proszku najlepiej mikronizowane (szybciej się przyswajają i nie drażnią tak żołądka ).Zasadniczą rolę odgrywa też firma i miejsce produkcji , wiadomo lepsza firma lepszy produkt....
Szacuny
3529
Napisanych postów
36419
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
260214
Dobra jest każda czysta. Plusem może być jeżeli jest micronizowana, czyli lepiej się rozpuszcza a co za tym idzie poprawia swą wchłanialność. Na pewno jeszcze warunki laboratoryjne wpływają na jakość końcowego produktu jednak myślę, że każda glutamina dość znanej firmy jest godna polecenia. Nie jest to suplement wymagający bardzo zaawansowanego etapu produkcyjnego razem ze wszystkimi oczyszczeniami etc. Wiadomo jednak, że warto kupić glutaminę ze sprawdzonej firmy, której labratoria są wiarygodne i w pełni profesjonalne. Osobiście polecam Ultimate'a. Cieszy się bardzo dużym powodzeniem i nie jest aż tak droga. Pozdro.
Forum rządzi... forum radzi...
Forum nigdy was nie zdradzi... :)
Szacuny
0
Napisanych postów
300
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
24113
Panowie ale czy mikro czy zwykła to jeżeli jest 100% to wchłonie się jej 100% poprawcie mnie jeżeli się mylę
O ile szybcie wchłania się mikro od zwykłej. Czy ten czas warty jest większej ceny ( mam na myśli Nutrend i Ultimate}