...
Napisał(a)
witam chciałem sie was zapytać jakie sporty preferujecie i (czy?) jakie macie mozliwości w swoim mieście do rozwijania waszych zainteresowań??ankieta za chwile...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
na wfach gralismy w unihoka , fajna sprawa tylko kilka razy zdarzylo mi sie za***ac kijem lasce w łeb jak mi blokowala strzał 

...
Napisał(a)
piłka nożna,
a że nie pojawiła sie w ankiecie to zaglosowalem na koszykówke, bo też lubie pograc, podobnie jak w siatkówke
a że nie pojawiła sie w ankiecie to zaglosowalem na koszykówke, bo też lubie pograc, podobnie jak w siatkówke
Scio me nihil scire. - Sokrates
We will never die, because we are UNITED !
...
Napisał(a)
Piłka nożna a kiedyś hokej i unihok
Boisko żywe,diabeł martwy
boisko martwe,diabeł żywy
/ks/Bosko
...
Napisał(a)
ja gram we wszystko, ale zaznaczyłem piłkę ręczną

Barcelona forever!!!
...
Napisał(a)
Piłki nożnej nie wpisałem w ankiete bo macie swój dział
hehe. Do tematu ja osobiscie gram w kosza juz troche czasu .Od ostatniego czasu zaczełem chodzić na treningi amatorskiej druzyny siatkarskiej bo u mnie w miescie ... nie jest wogole brany pod uwage taki sport jak koszykówka dosłownie garstka osób gra w kosza jak jest wiosna/lato/ewentualnie poczatek jesieni to nie jest zle mozemy sobie pograc na asfalcie a jak jest zima to nie ma gdzie grac ;-/ z jednym kolesiem wkrecilismy sie do takiej ligi bo gdyby nie to to w czasie zimy nie mial bym wogole kontaktu z koszem ;-/ taka sprawiedliwość ...;-/ mówcie jak u was ... czy macie możliwosci rozwijania sie ewentualnie pogrania w to co lubicie

...
Napisał(a)

W moim mieście możliwośc grania amatorsko czy też profesionalnie w:
PN <yes>
Siatkówke<yes>
Ręczną-tylko jest sekcja dziewczyna...jest na co popatrzeć

Koszykówka,Hokej itd. brak możliwości

Zmieniony przez - Vieira w dniu 2006-11-04 19:19:13
juve!!!
...
Napisał(a)
w okolicy siatkówka i piłka nożna
Scio me nihil scire. - Sokrates
We will never die, because we are UNITED !
...
Napisał(a)
U mnie pilke nożna gra ponad połowa młodych ludzi w sumie sie nie dziwie ponieważ miasto laduje kupe kasu w drużyne sportowa kilka lig amatorskich zaczynajac od trampkarzy konczac na oldboyach na miejskiej hali organizowane sa turnieje gwiazdkowe itp. sa 2 dośc duże stadiony do pilki nożnej z czego na jedym sa rozgrywane mecze ligowe a na drugim trenigi młodzikow. w siate sa mecze ale to też gdzieś od około 2 - 3 lat bo znalezli sie ludzie którzy sie mocno postarali i którym zależało sa to osoby dużo starsze ode mnie dlatego mieli jako taka sile przebicia i dopieli swego. W kosza niestety nie ma takowych i nie jesesmy wogole brani pod uwage ;-/ Hala sportowa jest ... bez głownych koszy sa 2 boczne z czego na jednym nie ma wogole siatki i jest nieuzywany a drugi juz sie rozsypuje bo jak tylko mamy jakies 10-20 minut to ladujemy na nim pily
ewentualnie jak idziemy na trening siaty to mozemy troche dłuzej pograc ale to też nie jest jakis specjalny mecz ze wzgledu na warunki(brak linii itp.)

...
Napisał(a)
Gram w kosza od dwóch lat, a wcześniej piłka nożna...Koszykówka wydała mi się bardziej interesująca.
...
Napisał(a)
basket rulezzz... tak jak zdecydowana wiekszosc w tym momencie (70% glosujacych)
pozdrawiam
pozdrawiam
Polecane artykuły