Szacuny
202
Napisanych postów
31902
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
94099
m,am wyniki badań i to c mi sie nie zgadza:
MOrFOLOGA KRWI:
-Hematokryt - 41,8 % (A dolna granica 42)
WZÓR ODSETKOWY LEUKOCYTÓW
-MID 18% (gorna granica 15,0%)
CHEMIA KLINICZNA
- (uwaga) gammaglutamylotranpeptydaza 9,25 U/L (dolna granica u meżczyzn 11)
nawet nie wiem o co biega, ale jak temy zaradzic ? tzn co to jest na co ma wpływ i jak to podniesc/obnizyc ?
_we need a new vehicle_
I nie jestem żaden master tylko fu.ckmaster ...:::https://bundles.sfd.pl/../../buziaki/29.gif[/img]adiutant SFD CLEAN CLUB'uadiutant SFD CLEAN CLUB'uadiutant SFD CLEAN CLUB'u[img]../../buziaki/29.gif" alt="" />:::...
Szacuny
499
Napisanych postów
9533
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
18704
co do hematokrytu - zacznij biegac(najlepij w gorach) jesc watrobke , albo sobie EPO walnij, no a w czasie badania za bardzo sie nei nawodniłes ?
a z MID ci sie cos nie pomyliło z normą?? a ogolnie to chyba moga sie tu zaliczyc jakies prekursory bialych monocyty eozynofile bazofile blasty
GGTP - to enzym wychwytywany przez watrobe i wydalany do żółci ! wiec jak masz za duzo w krwi (a w sumie osoczu) to albo watroba niewydolna albo zapchane drogi żółciowe !
a jak za mało to hmmm sprzega do żółci i z nią wydziela ! do jelit !!
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Szacuny
202
Napisanych postów
31902
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
94099
co do hematokrytu - zacznij biegac(najlepij w gorach) jesc watrobke , albo sobie EPO walnij, no a w czasie badania za bardzo sie nei nawodniłes ? W SUMIE TROCHE WODY SIE NAPIŁEM (takz 0,5 litra) BO PRZECIEZ JESC NIE MOGŁEM
a z MID ci sie cos nie pomyliło z normą?? a ogolnie to chyba moga sie tu zaliczyc jakies prekursory bialych monocyty eozynofile bazofile blasty A TA NORMA TO NIE WIEM BO TAK JEST NAPISANE NA WYNIKACH (dolna i gorna granica + twoj wynik)
GGTP - to enzym wychwytywany przez watrobe i wydalany do żółci ! wiec jak masz za duzo w krwi (a w sumie osoczu) to albo watroba niewydolna albo zapchane drogi żółciowe !
a jak za mało to hmmm sprzega do żółci i z nią wydziela ! do jelit !! (TEG ORACZEJ NIE AD SIE POPRAWIĆ??
+masz soga
Zmieniony przez - ****master w dniu 2003-09-13 08:10:25
Szacuny
499
Napisanych postów
9533
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
18704
tylko czy to poprawiac trzeba ... tego ci nei powiem
czy enzym troche pod kreska cos znaczy , no bo gdyby za duzo go było - wiadomo
ale za mało ... tego nie wiem
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.