SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

WYDARZENIA CF - ZAPOWIEDZI

temat działu:

Strength & Endurance

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 5811

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 6363 Napisanych postów 5210 Wiek 36 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 115535
Crossfit jest dyscypliną ciągle się rozwijającą, ale ma już swoich fanów na całym świecie. Pojawia się coraz więcej zawodów CF w Polsce i poza granicami, jak i organizowane są różne warsztaty, wydarzenia, eventy promujące tę dyscyplinę. Byłoby fajnie, gdyby wszystkie wydarzenia o których mamy wiedzę wrzucić w jeden temat stąd pomysł na jego założenie. Dzięki temu każdy kto chciałby wystartować w zawodach, lub wziąć udział w wydarzeniu będzie miał wiedzę gdzie są organizowane w najbliższym czasie.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 6363 Napisanych postów 5210 Wiek 36 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 115535
10 marca 2018 r - Debiuty Cross by CPM 2018 w Łodzi - chyba jedno z najbardziej wyczekiwanych wydarzeń dla wszystkich amatorsko trenujących crossfiterów. Miałam możliwość być na pierwszej edycji w charakterze kibica. Niezapomniane wrażenia i emocje. 10 marca 2018 roku odbędzie się druga edycja największych zawodów w formule cross adresowanych do osób bez doświadczenia startowego. Zawodnicy startują indywidualnie, z podziałem na kategorię kobiet i mężczyzn. Polecam wszystkim, którzy chcieliby się sprawdzić na płaszczyźnie ogólnopolskiej. Dla startujących i kibiców gwarantowane niezapomniane emocje.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
FighterX Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 24274 Napisanych postów 25149 Wiek 35 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1019929
Under the Bridge Championship - Crossfit Bridge Nation - 24 marca Wrocław
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
FighterX
Under the Bridge Championship - Crossfit Bridge Nation - 24 marca Wrocław

Dokładnie :) 24 marca są finały tego wydarzenia. Start w różnych kategoriach : Open Men, Open Women, Elite Men, Team 1 + 1 Men - Women, Masters Men 40+ :)
.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
14 kwietnia 2018 - Battle of Poland też we Wrocławiu :) Zawody z podziałem na kategorie : Elite Men, Elite Women, Open Women , Masters 35+ Men, Masters 35+ Women . Zawody rozpoczynają się trzema WODami klasyfikacyjnymi. Po trzech workoutach kwalifikacyjnych 20 najlepszych panów i pań z kategorii Elite oraz 30 najlepszych panów i pań z kategorii Open, zmierzy się w finale, który odbędzie się we Wrocławiu 14 kwietnia :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2611 Napisanych postów 3679 Wiek 29 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 222057
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1556 Napisanych postów 4154 Wiek 39 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 73856
Ripley - zniszczyłaś system :D

Lucyna86
10 marca 2018 r - Debiuty Cross by CPM 2018 w Łodzi - chyba jedno z najbardziej wyczekiwanych wydarzeń dla wszystkich amatorsko trenujących crossfiterów. Miałam możliwość być na pierwszej edycji w charakterze kibica. Niezapomniane wrażenia i emocje. 10 marca 2018 roku odbędzie się druga edycja największych zawodów w formule cross adresowanych do osób bez doświadczenia startowego. Zawodnicy startują indywidualnie, z podziałem na kategorię kobiet i mężczyzn. Polecam wszystkim, którzy chcieliby się sprawdzić na płaszczyźnie ogólnopolskiej. Dla startujących i kibiców gwarantowane niezapomniane emocje.

Miałem okazje startować w zeszłym roku w pierwszej edycji
Ogromne wrażenie zrobiło na mnie miejsce, gdzie zawody były organizowane - ogromny potencjał... te boiska wszystkie rewelacja! Same zawody fajnie zorganizowane jednak wiem, że z ich organizacją wiązało się pewne spięcie pomiędzy dwoma ekipami. Nie jestem pewny czy dobrze pamiętam, ale chyba ekipa z Wrocławia chciała jako pierwsza zorganizować zawody typu "debiuty" a Łódź im zwinęła pomysł i się jakoś wcisnęła we wcześniejszym terminie. Nie znam szczegółów ale trochę smrodku było. Tak czy inaczej super opcja by się sprawdzić w zewnętrznych zawodach.
2

Biegać szybciej, Skakać wyżej,
Time to beat: Półmaraton: 41m27s; Maraton: 1h33m49s; Annie: 7m31s

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
I jak Ci poszło ???
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Ripley szacun :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 338 Napisanych postów 1603 Wiek 34 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 50249
eliminacje do tych zawodów, które wymieniliście już dawno były ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
ale pojechać popatrzeć można :) jak masz informację o nowych startach to śmiało wpisuj :) Ja póki co jedynie w roli kibica biorę udział w takich zawodach:)
1
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

ANKIETA_NAJBARDZIEJ ZNIENAWIDZONE ĆWICZENIE CROSSFIT

WHEY premium