SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

WSPOL Szczytno

temat działu:

Sztuki Walki

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 18187

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 978 Wiek 32 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 4416
aktualnie jestem na etapie kończenia edukacji w szkole średniej, i tak se mysle że bym se poszedł do WSPOl-u, opłaca się?? ktoś sie tam dostał może z was, albo próbował??

Drugą alternatywą jest dla mnie szkoła aspirancka PSP w krakowie, tam jest spoko podobno, tylko te nieszczęsne testy z fizy i chemii ;/

ostatnia alternatywa to Akademia marynarki w gdyni, po tym mam oficera i około 4 tys brutto, więc spoko, tylko ****owo ob morza nie lubie

z góry dzieki za jakieś info albo opinie

Co ty k***a wiesz o spamowaniu???

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 978 Wiek 32 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 4416
a to nie wiedziałem tego, ale co do samej szkoły to dużo info jest na forum wspol-u i większość wypowiedzi to osoby sie tam uczące, więć troche wiedzą o szkole.. pozdro

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 224 Wiek 38 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 7140
Z tego co wiem to oficerka w Szczytnie nie prowadzi obecnie naboru dla cywilów. Aby się tam dostać musisz być wpierw policjantem w służbie czynnej. No ale ekspertem w tej dziedzinie nie jestem więc poczekaj na opinie innych.

Pozdro

Si vis pacem, para bellum!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 748 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 10497
jw.
NApisane jest to na stronie szkoły

żyj tak aby inni przez Ciebie nie płakali

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 345 Wiek 36 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 4628
Jak najbardziej jako cywil możesz się kształcić w WSPOL , po zakończeniu studiów w WSPOL jeśli wstąpisz do Policji jako ochotnik i zdasz specjalne egzaminy-otrzymujesz stopień podkomisarza.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 345 Wiek 36 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 4628
Packman jak nie lubisz fizy to nie idż do AMW gdyż tam fiza i matma to esencja nauki niestety :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
radomir i st pierre, najpierw poczytajcie sami :D jak sie nie znasz to sie nie wypowiadaj

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
dvoniusz a ja myslałem że na nawigacji to raczej geografia :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Saida MMA Coach
Ekspert
Szacuny 119 Napisanych postów 28242 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 125433
Studia pierwszego stopnia adresowane są:
- do osób cywilnych (uwaga: przyjęcie na studia osoby cywilnej nie jest jednoznaczne z przyjęciem jej do służby w Policji):

studia stacjonarne (nieodpłatne) na kierunku „Administracja” i „Bezpieczeństwo wewnętrzne”,
studia niestacjonarne (odpłatne – 1500 zł za każdy semestr*) na kierunku „Administracja” i „Bezpieczeństwo wewnętrzne”,
- do funkcjonariuszy Policji

Info ze strony internetowej szkoły Więc panowie jakoś dokładniej czytajcie te strony internetowe

Feel the pain and do it anyway...

Obecny dziennik: http://www.sfd.pl/[Stara_Gwardia]_Saida_2014-t993979.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
dzięki Saida :D o to mi chodziło... i właśnie szkoda że nie zapewniają pracy w Policji... bo głupio do SOK isć potem czy na ochroniarza

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Na nawigacji to niestety podstawa matma i fiza,dlatego że czekają cie przedmioty techniczne związane z budową statków z ich poruszaniem itp.w nawigacji fiza jest potrzebna niestety
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
TO CHYBA SOBIE PODARUJE... A MA KTOŚ JAKIEŚ INFO O ASPIRANCKIEJ SKOLE POŻARNICZEJ W KRAKOWIE, ALBO O WSPOL SZCZYTNO??

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Zbijanie wagi

Następny temat

WSO, czy się nadaje?

nutloveb