Szacuny
82
Napisanych postów
19441
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
94708
20 czerwca odbędzie się ostatnia Liga/Turniej zamykający sezon 2008/2009.
Na turnieju /lidze odbędą się POJEDYNCZE walki (bez "drabinek"):
1. TPW (maksymalnie 3 walka Muaythai dla danego zawodnika)
2. AM
3. Pro-Am
Na turnieju odbędą się także pierwsze walki dla Kadetów (14-15 lat). Od nowego sezonu kategoria "Kadetów" wejdzie na stałe do regulaminu współzawodnictwa sportowego. Kadeci na najbliższym turnieju będą walczyć 2x2min z 1min przerwy. Dodatkowo zakazane techniki to: kolano na głowę oraz łokcie.
Kategorie wiekowe: Kadeci: 14-15 lat
Juniorzy: 16-17 lat
Seniorzy: 18-35 (37) lat
Liczy się data urodzenia!
źródło: PZMT
Zmieniony przez - Lady M w dniu 2009-05-30 11:42:49
"No matter your goal, achieving it always starts with belief
- do not underestimate the strength within."
Szacuny
82
Napisanych postów
19441
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
94708
info z ostatniej chwili:
zawody odbędą sie w Nowym Sączu
termin: 20 czerwca 2009
miejsce: Hala Sportowa MOSiR, ul. Nadbrzeżna 34, Nowy Sącz
organizator: Tiger Kick Muay Thai Nowy Sącz
zgłoszenia: do 12 czerwca
w dniu zawodów waga odbywa się od 8 do 9, na 20 minut przed oficjalną będzie próbna
opłata startowa: 20zł dla zawodników z Klubów z aktualną opłaconą składką członkowską PZMT. Dla pozostałych opłata startowa w wysokości 60zł od zawodnika
reszta bez zmian
Zmieniony przez - Lady M w dniu 2009-06-05 13:13:53
"No matter your goal, achieving it always starts with belief
- do not underestimate the strength within."
Szacuny
1
Napisanych postów
325
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1214
Termin tragiczny .
Co prawda PzMT a PzkB to cos innego
ale smiem myslec ze to celowe gdyz w tym terminie sa ważniejsze zawody i czołowi Zawodnicy z Nowego Sącza sie nie pojawia.
Czyzby organizator pan Malarz uczynil to CELOWO!!!!!!!!!!
Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
27
Słuchaj Młody człowieku.Nie jestem dla Ciebie Pan Malarz ,jeżeli już to Pan Ryszard Miłek,bo sens tego drugiego słowa jest Ci napewno nie znany.A zawody mój Klub bedzie robił takie i wtedy kiedy uznam to za stosowne,łącznie z tymi na światowym poziomie których organizacja jest w toku i w których Ty napewno nie weźmiesz udziału,bo o tym kto jest w czołówce ,wybacz ale nie decydujesz Ty.A wiec o strategii i działalności mojego Klubu decyduję tylko ja sam ,a w moim rankingu czołowych zawodników Ty się nie mieścisz.
I naprawdę więcej kultury i skromności,może zapoznaj się bliżej z kodeksem wojownika sztuk walki.Naprawdę do czołówki Ci jeszcze daleko.
Tak więc życzę wytrwałości w dążenie do celu.
Ze sportowym pozdrowieniem
Ryszard Miłek
Szacuny
1
Napisanych postów
325
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1214
Co do kodeksów i zawodów światowych i tu zacytuje gdzie Nastula walczy w K1 i o jakimś Pawle Sowińskim jak to pan się wypowiadał to raczej pan może pomarzyć. A co do czołowych zawodników nie mialem na myśli nikogo z Pana Klubu ani siebie . Pozdrawiam Ryszarda Miłka :)A całe moje zdanie o pana klubie opiera sie na filmikach z Youtube w których robicie z siebie pośmiewisko.