Tak jak w temacie, mieszkam w okolicach nowej pragi (wilenska) i szukam czegos w okolicy do 110zł/miesiac, zalezy mi na dobrym sprzecie i przestrzeni, no i zeby nie bylo 324234 osob tak jak np w Energy jest, jedna płaska ławka, jeden łamany gryf i wez tu cwicz.. Generalnie nie musi byc to koniecznie praga, byle by był łatwy dojazd np blisko metra lub przystanek doslownie obok! Piszcie co polecacie, z gory dzieki!;)
...
Napisał(a)
Siemanko panowie!
Tak jak w temacie, mieszkam w okolicach nowej pragi (wilenska) i szukam czegos w okolicy do 110zł/miesiac, zalezy mi na dobrym sprzecie i przestrzeni, no i zeby nie bylo 324234 osob tak jak np w Energy jest, jedna płaska ławka, jeden łamany gryf i wez tu cwicz.. Generalnie nie musi byc to koniecznie praga, byle by był łatwy dojazd np blisko metra lub przystanek doslownie obok! Piszcie co polecacie, z gory dzieki!;)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Błyskawica na 11 listopada , Herkules koło saskiej bynajmniej w tamtym sektorze , pyton koło biblioteki wojskowej ogólnie od metra trzeb się na coś przesiąść
Opiates for lunch, barbiturates for dinner
Poprzedni temat
PRACA W ATLETA ŁÓDŹ -- PRZEDSTAWICIEL HANDLOWY
Następny temat
Praga Południe - prawdziwa siłownia.
Polecane artykuły