Szacuny
2
Napisanych postów
2255
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
47591
Witam,
chciałbym skomponować własną "przedtreningówkę", motywem przewodnim jest pobudzenie, pompa też ale w mniejszym stopniu. Próbowałem różnych kombinacji (3 miarki no-xplode + 2 napalmu zmieszanego z kawą + agmatyna i beta) i oprócz zjazdu nie odczuwałem większego pobudzenia, moze to zależy od niskiego ciśnienia, chociaż wątpię. Wymysliłem coś takiego:
agmatyna - 2,5g
beta-alanina- 7,5g
kofeina - 500mg
tyrozyna - 500mg
aspiryna - 1 kaps.
+ jakiś vibovit,wit. c dla smaku.
+ oddzielnie pare kapsów argininy i kreatyna oddzielnie.
Co o tym myślicie? Chodzi o proporcje.
Szacuny
2
Napisanych postów
2255
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
47591
Cos w tym może być. Biorę po10g bety - nie czuje tzw. swedzenia i 2-3g agmy i pompa średnia. Co do kofeiny - kawa starczy mi na tydzień-dwa. A zamulony chodze cały czas :D geranium też średnio czułem. Mezo pod koniec brałem 2-3 dawki i oprócz zejścia na koniec - pobudzenia nie czułem.
Szacuny
462
Napisanych postów
9062
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
91467
Odstaw wszystkie stymulanty na miesiąc, gere, kofe itd. Co do beta alaniny to organizm się przyzwyczaja, ale to nie jest stymulant. Z czasem możesz nie czuć swędzenia, ale stosować możesz dalej bo ona nie działa doraźnie tylko podobnie jak kreatyna, musi się "zmagazynować". Agmatyne dobrze połączyć z czymś jeszcze np z cytruliną i wtedy 1-1,5g starcza.
Poza tym takie duże dawki też nie są zupełnie obojętne dla zdrowia, więc najlepiej jest uzyskiwać oczekiwany efekt na jak najmniejszej dawce.
Zmieniony przez - Eltoro_KrK w dniu 2014-12-17 13:43:39
Szacuny
2
Napisanych postów
2255
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
47591
Cytruline z no-xplode biore. Moze i racja, kawe warto na jakis czas odstawić, by potem lepiej działała. Drażni mnie tylko, jak ktos po miarce standardowej przedtreningówki czuje nieziemskie pobudzenie, a ja nic :D Zastanawiałem sie jakis czas temu, czy to nie jest kwestia niskiego ciśnienia (średnio 100/50), albo charakteru. Jak ktoś z natury jest zamulony to nic go nie pobudzi :D