Szacuny
0
Napisanych postów
32
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
420
Witam proszę o udzielenie informacji czy faktycznie ten produkt moze zastapić odżywkę węglowodanowo-białkowo i czy moze stanowić ważny element diety na mase mieśniową??
Szacuny
19
Napisanych postów
1163
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
13339
No ja nie wiem, czy taka kaszka ma węgle złożone. Raczej obfituje w laktozę, która szczególnie złożona nie jest. Ja tam omijam takie wynalazki. Nie będę córci objadał
Denerwować się, to mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych
Szacuny
187
Napisanych postów
65575
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
188925
Same wegle proste, dzieci sa tuczone na tych kaszkach nie maja one nic wspolnego z naturalnymi produktami, nawet te z napisem (pelnoziarniste wegle) Na masie potrzebujesz duzych ilosci bialka, dzieciece produkty tego nie maja, za to kaszka, dziecieca ale tylko kaszka bez innych dodatkow, nadaje sie jako dodatek do "posilku potreningowego" jako dosypka do Whey`a, chociaz to droga sprawa
Szacuny
9
Napisanych postów
1792
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
8455
myślę że ma to sens. jako np 5-6 posiłek... kaszki stosowane są już od dawna więc są pewniejsze od niektórych odżywek które zawierają magiczne składy bądz jakieś braki w swym składzie i o tym słychać coraz częściej. Chociarz poza wpiepszaniem tej kaszki no nie ma bata dieta musi składać sie z produktów zawierających sporą ilość białka naj lepiej zwierzęcego. podsumowując miecho, miecho jeszcze raz mięcho hehe