dodam, że na siłowni to ćwicze tylko 1 raz w tygodniu i to też nie zawsze, reszta w domu. Hantle 5 kg
...
Napisał(a)
otóz mam taki problem, że moje przedramię jest szersze od ramienia (biceps) i niedługo będzie to dziwnie wyglądało. Jakie i jak wykonywać ćwiczenia, żeby go poszerzyć. Chce też trochę bardziej popracować nad Tricepsem - moze to też pomoże.
dodam, że na siłowni to ćwicze tylko 1 raz w tygodniu i to też nie zawsze, reszta w domu. Hantle 5 kg
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Poniedziałek i Piatek: Przysiad, Przysiad w rozkroku, Przysiad, Wzn. łydek obunóż, Wzn. łydek jednonóż, Wzn. łydek obunóż, Wypady, Wypady
Środa: Ćwierćskok, Ćwierćskok, Wzn. łydek obunóż, Wzn. łydek jednonóż
Wzn. łydek obunóż, Podskoki, Podskoki
to jest ten trening na wyskok. Myśle, że dam radę. W domu będę trenował rozpiętki i wyciskanie hantli, jutro dam plan w nowym wątku to najwyżej coś się poprawi.
Środa: Ćwierćskok, Ćwierćskok, Wzn. łydek obunóż, Wzn. łydek jednonóż
Wzn. łydek obunóż, Podskoki, Podskoki
to jest ten trening na wyskok. Myśle, że dam radę. W domu będę trenował rozpiętki i wyciskanie hantli, jutro dam plan w nowym wątku to najwyżej coś się poprawi.
...
Napisał(a)
Przedramie szersze od ramienia? Nie zazdroszcze ci. Znaczy to ze masz waskie ramie. Cwiczenie raz w tygodniu na silowni to za malo. A hantlami 5 kg nie zbudujesz masy...
"Jedynym miejscem, gdzie sukces pojawia się szybciej niż wysiłek jest słownik"
...
Napisał(a)
nie mam możliwości narazie chodzic, częściej a poza tym nie mam tyle czasu, moze za miesiąc lub dwa juz po egzaminach luzik bedzie to się wyrobię i będe chodził środa i niedziela.
a narazie mógłbyś cos pomóc, poza tym wy wszyscy napinacie żyłę, że masy nie zbuduja jak nie pójde na siłownie, a ja nie chce mieć 140 w klacie i 40 w bicepsie i przy tym nie mieścić się w drzwiach od tramwaju, chce mieć tylko ładną sylwetkę i trochę więcej siły
a narazie mógłbyś cos pomóc, poza tym wy wszyscy napinacie żyłę, że masy nie zbuduja jak nie pójde na siłownie, a ja nie chce mieć 140 w klacie i 40 w bicepsie i przy tym nie mieścić się w drzwiach od tramwaju, chce mieć tylko ładną sylwetkę i trochę więcej siły
...
Napisał(a)
A jakie są wymiary przedramienia i bicepsa, jeśli wiedzieć można:>?
Co Cię nie zniszczy to Cię wzmocni !!!
...
Napisał(a)
aż wstyd pisać:
przedramię 26
Biceps 27
tu niby biceps jest szerszy, ale chodzi o odcinek blizej łokcia bo tam jest o wiele węższy
przedramię 26
Biceps 27
tu niby biceps jest szerszy, ale chodzi o odcinek blizej łokcia bo tam jest o wiele węższy
...
Napisał(a)
Kazdy jakos zaczynal...
Przede wszystkim jak juz idziesz ten raz w tygodniu na silownie to postaraj sie maksymalnie przecwiczyc biceps- raz w tygodniu powinien wystarczyc. Co do tricepsa to na tym stopniu zaawansowania mozesz go jescze spokojnie cwiczyc w domu na 5 kg hantlach.
A ze nie zbudujesz masy bez cwiczenia na silowni to oczywiscie prawda, zeby cokolwiek osiagnac musisz cwiczyc.
Zmieniony przez - Dżings w dniu 2006-02-09 17:15:36
Przede wszystkim jak juz idziesz ten raz w tygodniu na silownie to postaraj sie maksymalnie przecwiczyc biceps- raz w tygodniu powinien wystarczyc. Co do tricepsa to na tym stopniu zaawansowania mozesz go jescze spokojnie cwiczyc w domu na 5 kg hantlach.
A ze nie zbudujesz masy bez cwiczenia na silowni to oczywiscie prawda, zeby cokolwiek osiagnac musisz cwiczyc.
Zmieniony przez - Dżings w dniu 2006-02-09 17:15:36
...
Napisał(a)
a można oprócz trenowania bica na siłowni trenować drugi raz w tygodniu w domu czy lepiej nie ??
...
Napisał(a)
Mozesz, ale wystarcza ci te 5 kg hantle?
...
Napisał(a)
no narazie mi wystarczy jesli o to ci chodzi, potem zamierzam kupić 2 x 15 na allegro. Poza tym na siłowni bede pakował 7,5 kg a w domu 5 kg
...
Napisał(a)
a n najszersze grzbietu to jakim ciężarem ?? chodzi mi o wiosłowanie
...
Napisał(a)
Nie moge podac ci ciezaru- sam musisz sprawdzic jaki bedzie dla ciebie odpowiedni 

Polecane artykuły