Zapasy to nie mechaniczna praca, zapasy to sztuka...
...
Napisał(a)
Witajcie. Chcialbym was zapytac czy to dobry poomysl ze po 7 latach treningu zapasow chce teraz pojsc na vale tudo. W sumie dzis na 20 ide na pierwszy trening chce wogole dokladnie zobaczyc co to jest bo slyszalem ze po troszku te style sie lacza ( jesli nie to prosze mi napisac bo wlasnie glownie po to sie pytam) Z gory dzieki za odp
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
bardzo dobrze,po tylu latach zapasów masz m.in. świetne obalenia i kontrole w parterze a to podstawa w vale tudo.
Jak masz możliwość to leć na treningi i obalaj ile wlezie
Jak masz możliwość to leć na treningi i obalaj ile wlezie

"Będąc na diecie najważniejsze jest, by wieczorem zasnąć, zanim się zechce żreć"
...
Napisał(a)
myśle że masz bardzo dobre podstawy 

...
Napisał(a)
Zapisuj się na MMA, z przewagą stójki.
Obalenia masz pewnie nieźle dopracowane
Obalenia masz pewnie nieźle dopracowane

...
Napisał(a)
A wiec moje wrażenia po treningu.
Ogolnie to trener straszny olewator, pokazuje jakies cwiczenie i zaraz wcyhcodzi gdzies znow przychodzi pokazuje cwiczenie i tak caly czas. Przed treningiem i po non stop przypominal o skladkach. Po treningu u mnie na zapasach calutka koszulka zawsze mokra mozna by zniej wycyskac pot a tutaj nawet troszke sie nie spocilem. Jeden koles cwiczy juz to okolo 2 lat ale powiem wam szczerze ze bez rewelacji. Uwazam ze vale tudo jest naprawde dobrym sportem ale musi byc tez odpowiedni trener. Nie wiem bede chodzil przez miesiac by zobaczyc co i jak ale nie wiem jak to dokladnie bedzie.
Niestety u mnie w Jeleniej nie ma MMA. ZApisal bym sie wlasnie na cos ze stojka, garda itp bo szczerze to wogole tego nie potrafie ale naprawde nie wiem na co
Ogolnie to trener straszny olewator, pokazuje jakies cwiczenie i zaraz wcyhcodzi gdzies znow przychodzi pokazuje cwiczenie i tak caly czas. Przed treningiem i po non stop przypominal o skladkach. Po treningu u mnie na zapasach calutka koszulka zawsze mokra mozna by zniej wycyskac pot a tutaj nawet troszke sie nie spocilem. Jeden koles cwiczy juz to okolo 2 lat ale powiem wam szczerze ze bez rewelacji. Uwazam ze vale tudo jest naprawde dobrym sportem ale musi byc tez odpowiedni trener. Nie wiem bede chodzil przez miesiac by zobaczyc co i jak ale nie wiem jak to dokladnie bedzie.
Niestety u mnie w Jeleniej nie ma MMA. ZApisal bym sie wlasnie na cos ze stojka, garda itp bo szczerze to wogole tego nie potrafie ale naprawde nie wiem na co
Zapasy to nie mechaniczna praca, zapasy to sztuka...
...
Napisał(a)
a musisz pisac dokładnie to samo w dwóch działach???
"Będąc na diecie najważniejsze jest, by wieczorem zasnąć, zanim się zechce żreć"
...
Napisał(a)
jak na pierwszym treningu trener olewa podopiecznego to ja bym tam już miesiąca napewno nie zagrzał...szkoda Twojego czasu
Zmieniony przez - flex1976 w dniu 2007-10-05 15:48:25
Zmieniony przez - flex1976 w dniu 2007-10-05 15:48:25
TRENINGI KATOWICE
IG
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
jak na pierwszym treningu trener olewa podopiecznego to ja bym tam już miesiąca napewno nie zagrzał...szkoda Twojego czasu
i pieniędzy
Zmieniony przez - KoY w dniu 2007-10-05 19:27:12
i pieniędzy
Zmieniony przez - KoY w dniu 2007-10-05 19:27:12
"I promise one thing, lots of violence." - Wanderlei Silva
Doradca w dziale Scena MMA i K-1
Autor www.fight24.pl
Polecane artykuły