- seryjni mordercy, seks, zbrodnie wojenne
- Sporty Walki , Masa na siłowni i kreatyna - fakty z praktyki czyli test
- JAKI STYL WALKI WYBRAĆ - przeczytaj zanim zadasz pytanie
- Siłownia i siła fizyczna w sportach walki
- [ F A Q ] Najczęstsze pytania działu uderzane / ARCHIWUM
- Jakim zawodnikiem bjj jesteś? Mata prawdę Ci powie%-)
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
BMW czy Mercedes, a tak w ogole to takich postow jest conajmniej kilkadziesiat sztuk, zapisz sie na miesiac na cokolwiek i zobaczysz czy ci to pasuje
zapraszam
Zmieniony przez - kopt w dniu 2007-08-08 08:04:45
"Energia przepływa, nie powinna stać.
A stoi gdy wątpisz w tę energię.
Musisz więc za energią nadążyć, nadążyć za siłą.
Wówczas jesteś z siłą w harmonii."
BMW czy Mercedes, a tak w ogole to takich postow jest conajmniej kilkadziesiat sztuk, zapisz sie na miesiac na cokolwiek i zobaczysz czy ci to pasuje"
Głupie pytanie , głupia odpowiedz chciałoby sie powiedziec.Odnoszac sie do Twojej wypowiedzi i porównując marki samochodów człowiek ma juz jakieś pojęcie -klasa , osiągi itp.Zakładając ten temat miałem nadzieje , że głos zabierze ktoś , kto ma pojęcie o jednym czy drugim , że będzie wymiana zdań na pytanie zawarte w temacie, tyle!
yaru89 nie chce by ktokolwiek dokonywał za mnie wyboru ,chciałem wyciągnąc wnioski na podstawie domniemanych wpisów użytkowników tego forum .
kopt- szacuken !
Ja sam trenuję już dość długo Muay Thai i chociaż kiedyś trenowałem też Judo nie ukrywam, że sprowadzony na ziemię przez kogoś obcykanego w tym temacie miałbym kłopoty.
Ja jednak traktuje Boks Tajski jako kozacki sport a nie system samoobrony.
Jest jeszcze inny aspekt tej sprawy. Nie chcę cię w żadnym wypadku obrazić ale jeżeli nie trenowałeś nigdy sztuk walki to musisz iść i się przekonać czy odpowiada ci taki trening i czy sobie poradzisz bo nikt cię raczej oszczędzać nie będzie. Chociaż to zależy jeszcze do jakiego klubu trafisz.
Pozdrawiam
"spokojny sen, rodzinne życie bez scen i przyjaźnie bez ściem - to sobie w życiu ceń"
pomijając kwestię, że low kick jest nie tylko w MT ale też w karate, LK kick boxing itp, to trochę mitologizujesz. Low kick jest świetną strategią ringową, ponieważ jest bolesny i pomaga wyłączyć nogi przeciwnika. Jednak przypominam słowa speca od lowów Pawła Słowińskiego: przynajmniej 4 lowy w to samo miejsce na rundę, w trzeciej powinny zrobić swoje.
A zatem ZAWODNICY, którzy zwykle doskonale (a już na pewno dużo lepiej niż przeciętny żuczek) kopią low kicki, potrzebują zadać ok 10 w jedno miejsce, żeby odniosło to porządany skutek. Ty zaś sądzisz, że jesteś w stanie załatwić sprawę jednym
Jak nie umarłeś to jesteś zdrowy

Zmieniony przez - peeepeee w dniu 2007-08-24 11:51:56