Szacuny
1
Napisanych postów
1150
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
23817
O no właśnie się dowiedziałam że zrobiłam krzywde Sonowi bo Go nieumyślnie przewaliłam na 2 HMB -bardzo przepraszam :)
Clerity - nie nie będzie żadnej promocji - nawet świąt w tym roku nie będzie :).
A tek serio to promocji na Święta w tym roku nie będzie bo potem się na mnie wścikaja dystrybutorzy że ceny zaniżam tymi promocjami i inne sklepy się obrazają i po Warszawie jakies głupoty o mnie gadają a potem pół Poznania tych głupot wysłuch**e.
Tak więc wzystkich serdecznie pozdrawiam - na Święta Wam chętnie życzenia złoże a o promocjach to w tym roku ze ŚW Mikołajem musicie pogadać.:(
**********.pl
odzywki.pl - TE ADRESY TO GWARANCJA UDANYCH ZAKUPÓW
Szacuny
24
Napisanych postów
2399
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
8832
no i w koncu pani paula w. ( lalka ) zaczyna fajnie gadac !!!
w koncu poczucie humoru !!!!
o to chodzi !!!
wszyscy by chcieli za DARMO !!! i PREZENTY !!!
ale mysle ze damy rade
i dla atlety i dla lalki i dla hajteka i dla mnie ( tak mysle ) jest troszke miejsca na rynku ... co nie ?
heheheh - a to ze universal nie idzie - a idzie ultimate - heheheh - to co ja na to poradze ...???
Szacuny
24
Napisanych postów
2399
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
8832
clarity nie placz - to przez ciebie te wszystkie awantury !!!!
jestes winien wszystkiemu !!!
bede przekierowywal telefony od lalki do ciebie !!
masz bana ..... heheheh
czarnouszek ,poslalem tylko 1 kartke handolwa .... ( w szarej kopercie ) ...
ceny zawyzone-detaliczne !!!
Szacuny
1
Napisanych postów
1150
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
23817
Bim ja chyba mam poczucie humoru tylko napewno w innym stylu niż Ty z (czego się bardzo ciesze) o czym Ci chyba juz wspominałam . Co do miejsca na rynku to naprawde mnie nie obchodzi czy tam jesteś czy nie - zrozum dla mnie to nie sa jakieś zawody - ja zarabiam na życie, interes dobrze idzie jakoś sobie radzimy a to czym Ty się zajmujesz to Twoja prywatna sprawa - ja Ci w droge nie właziłam i właziła nie będe, oczywiscie jesli Ty też sprobujesz tego nie robić
A Universala sprzedajemy tyle że nie nadązamy zamawiać. Chyba odpuścimy sobie jakąs inna firme żeby się bardziej na Universalu skoncentrować
Pozdrawiam
**********.pl
Szacuny
1
Napisanych postów
1150
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
23817
Zresztą chyba to forum to nie miejsce na takie ******łowe dyskusje, bo wielu forumowiczów obchodzi czy ja mam poczucie humoru czy nie. Tak więc ja dyskusje ze swojej strony zamykam -żegnam i pozdrawiam
**********.pl
Szacuny
48
Napisanych postów
11477
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
94174
A żeby zakończyć temat to prezentuję dowód że Bimek jest wielkim fanem Vitalmaxa Choć coś mi skaner szwankuje i zdjęcia, chociaż wyszły dobrze, są mało wyraźne.