Szacuny
48
Napisanych postów
11477
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
94174
Bimek, a kreatyna może i jest z Gwadelupy, a może z Burkina Faso , ale podobno jest super i po 3 tygodniach handlowania już w sklepie pojawiają się pierwsi klienci którzy pokazują palcem konkretnie tą bo wziął ją kolega i jest zachwycony bo ma takie efekty jakich nie miał po tych droższych i markowych.
Szacuny
11082
Napisanych postów
51083
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Bimek nie szalej bo dostaniesz klapsa!
Niechęc dla Laki podzieleam bo mam znajomych w warszawie i czasmi lubie posłuchać
ale kurna ataków na Sona nie znosze!
członek-mafia.suple.hardcor.pl
atleta.pl -najbardziej szczery i uczciwy dealer odzywek w necie
NACZELNIK DZIAŁU SUPLEMENTACJA
Szacuny
91
Napisanych postów
14530
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
62110
powaga - kretka za 2 cykle bedzie z vitalmaxa no i jakby jeszcze jakieś nowe odzywy weszły to sie zobaczy jakiś bulk z podbnym skłądem do gainer 2 i mało ilościa cukrów prostych to już piknie by było
Szacuny
24
Napisanych postów
2399
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
8832
bullku , to nie tak
z sonem pogadalismy 30 min przez tel i wszystko jasne
z p. paula w ( lalka ) tez wczoraj gadalem o sprzedazy w polsce ( ultimat rosnie , universal ... heheheh)
i bron boze nigdy nie chece ich obrazac
nie raz pisalem ze atleta i poer - zone to dwa najlepsze sklepy wysylkowe w polsce i sa dle mnie wzorem !!!
mysle ze za bardzo biora do serca to co ja pisze - wszyscy wiedza ze jestem brutal i podpierdzielam na maksa
ale kurde jakos musze sie bronic przed konkurencja ( i to taka silna )
w koncu po to jest forum dyskusyjne w internecie , co nie ??
czy to kółko różańcowe ??
p.s.
czarny sorry - dzisiaj poszło ( lepij pozniwj niz wcale....
Szacuny
23
Napisanych postów
3704
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
23096
Hm skoro padło porównanie atleta/power zone... ja musze przyznać że ten pierwszy wypada u mnie zdecydowanie lepiej...
U Sona kupowałem już pare razy - wszystko było OK a 'interesy' zamykały się w kilku krótkich mailach... (szkoda że ostatnio nie mam okazji zrobić zakupów)
W PowerZone niestety 2 zamówienia jakie złożyłem (niewielkie) nie zostały zrealizowane poprawnie (ale bardzo możliwe że miałem pecha).
.:: Bumelant mafia.suple.hardcor.pl ::.
Doradca w dziele suplementacja.
"Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi."
A.A.
Szacuny
91
Napisanych postów
14530
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
62110
bim mam nadzieje że jakieś PROSTAR 2,2 kg dorzuciłeś gratis za moje czekanie.. mam nadzieje ze bedzie to coś wiecej niż 1 kartka ze sztywną polityką .. napisz mi w mailu co tam mi wysłałeś
Szacuny
1
Napisanych postów
1150
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
23817
Bulmastif a skąd ta niechęc do mnie,- tak z ciekawości zapytam. Bo jakoś sobie nie przypominam żebym komus jakąś krzywde zrobiła ? A Ty mnie nawet nie znasz.
POzdrawiam
**********.pl
odzywki.pl - TE ADRESY TO GWARANCJA UDANYCH ZAKUPÓW