PRIDE OR DIE
...
Napisał(a)
Siemka :] Moim idolem jest Vitor Belfort normalnie jego sylwetka jest dla mnie najlepsza na swiecie :] i mam PYTANIE CZY KTOŚ WIE JAK DOŚC DO TAKIEJ SZYICY JAK ON MIAŁ bo jego kark TO MASAKRA SNI MI SIE PO NOCACH hhahaha :] Prosze o jakiej sesne plany treningowe które daja efekt z góry dzieki;]
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
Widzę , że jesteś nowy więc powiem ci na wstępie, że szybko takiej szyji nie osiągniesz. https://www.sfd.pl/SZYJA_POMOCY!!-t245169.html poczytaj to. Swego czasu pamiętam jak Krzychu666 dał na forum ciekawy sposób na trening mięśni karku, ale nie mogłem go znaleźć.
...
Napisał(a)
szrugsy i lata reningów
Wielkie mięśnie masz, ale zje... twarz,zęby jak koń, dupe jak słon
...
Napisał(a)
PachoKR - Nie do końca. Górna część mięśnia czworobocznego tworzy karczycho.
...
Napisał(a)
hihi to musisz chłopak zainwestować zdrowo w saa i cięzko trenować 

Ja wyp*****lam ciężary a Ty sam gryf
"Wygląd z tyłu masz taki jak byś od dziecinstwa był używany zamiast konia do orania ziemi."
...
Napisał(a)
Albo "czepek na głowę" do czepka ciężarek i skłony głową, albo podstawić głowę pod maszynę do robienia łydki w staniu ( pod jeden z tych materiałowych wałków - a nie pod stos z ciężarami
) i również prostować i zginać szyję - tylko zacząć od małych ciężarów i ostrożnie.

Rekin rośnie przez całe życie...
Bądź jak rekin, k***a!!!
...
Napisał(a)
koks
nie wierz ze przypakujesz kark bez koksu
pozdro
edit: Krzychu, najlepiej podejsc pod stos i w zeby zlapac ten cyngiel do zaznaczania ciezaru - wtedy masz prawdziwy hardcore oldschool trenowanie karku
Zmieniony przez - FU w dniu 2006-12-13 08:28:45
nie wierz ze przypakujesz kark bez koksu
pozdro
edit: Krzychu, najlepiej podejsc pod stos i w zeby zlapac ten cyngiel do zaznaczania ciezaru - wtedy masz prawdziwy hardcore oldschool trenowanie karku

Zmieniony przez - FU w dniu 2006-12-13 08:28:45
-World belongs to strong and brutal-
...
Napisał(a)
Coś się zawsze da zrobić, nie przesadzajmy, że koks to panaceum na wszystko. Żeby kark urósł - trzeba go najpierw zacząć ćwiczyć i tyle.
Bądź jak rekin, k***a!!!
...
Napisał(a)
tu chodzi o receptory tak cudnie ulokowane na naszych szyjach, bo ja mowie o zwiekszeniu obwodu karku w mierzeniu bez napinania, spinania kapturow itd
wiadomo ze mozna przypakoac kaptur, napiac a pozniej miec + 10cm w karku
wiadomo ze mozna przypakoac kaptur, napiac a pozniej miec + 10cm w karku

-World belongs to strong and brutal-
...
Napisał(a)
Zgoda, ale jak będziesz solidnie ćwiczył kark i kaptur, to wyniki będą i bez koksu przerażające 

Bądź jak rekin, k***a!!!
Polecane artykuły