SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Uzależnienie od aktywności fizycznej.

temat działu:

Po siłowni, o siłowni

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 202

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1 Wiek 38 lat Na forum 16 dni Przeczytanych tematów 16
Witam. Jest to mój pierwszy post, choć jestem użytkownikiem portalu sfd od kilku lat. Przeczytałem regulamin i jeśli umieszczam ten post w nieodpowiednim miejscu, to proszę o przeniesienie ( nie znalazłem innego działu, który lepiej pasowałby dla mojej sprawy).
Piszę właśnie pracę licencjacką na temat uzależnienia od ćwiczeń fizycznych, w której będę próbował określić najważniejsze powody, dla których ludzie rozpoczynają uprawianie aktywności fizycznej oraz czy powody te są dobrymi predyktorami późniejszego kompulsywnego uprawiania ćwiczeń. Dlatego kieruję się do was z dużą prośbą o wypełnienie ankiety, która zawiera tylko 10 pytań, a jej wypełnienie zajmie wam nie więcej niż kilka minut. Ankieta jest anonimowa.
Będę bardzo wdzięczny za każdą wypełnioną ankietę, a dla zainteresowanych osób udostępnię ostateczne wyniki badań.
link do ankiety: https://forms.office.com/e/iiRC311C0r

Z góry dziękuję!

Zmieniony przez - Maan1987 w dniu 07/01/2025 12:53:56

Zmieniony przez - Maan1987 w dniu 08/01/2025 20:14:41
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Problem z bólem nogi przy wyciskaniu na płaskiej.

Następny temat

Trener personalny? Warto?

WHEY premium