SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Uwalone estro przy jakiejkolwiek ilości IA

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 451

Formularz - Proszę o pomoc

Wiek

Waga

Wzrost

Obwód ramienia

Obwód klatki

Obwód uda

Obwód talii

Staż na siłowni

Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)

Ile i jakie przebyte cykle sterydowe

Opisz swój plan treningowy

Cel cyklu

Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia

Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)

Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)

Stan zdrowia

Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia

PPM (podstawowa przemiana materii)

Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 42 Napisanych postów 276 Wiek 21 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 5035
Cześć. Z powodu niskiego naturalnego poziomu testa lecę stale na enanie, 100-125 mg w tygodniu rozbite na dwa razy w poniedziałki i czwartki.
Do tego leci HCG Actizy 500-1000iu tygodniowo.

Wyniki przed wejściem na TRT:
Test 320 (250-830)
Estradiol 29 (11-43)
Prolaktyna 215 (86-324)
LH : 4,4 (1,7-8-6)
FSH : 3,48 (1,5 - 12,4)

Po wejściu:
Test ~1000
Estradiol czasami wybija do 80-90 (11-43)
Prolaktyna - różnie, ale zawsze w widełkach

Lipidogram:
Cholesterol 175,00 (115-190)
HDL 46,00 ( >40)
LDL 110
Trójglicerydy 75 ( <150)

Problemem jest to, że jak walnę jakąkolwiek ilość jakiegoś IA ( próbowałem Armidexu z Natco i Exe z Natco) to dawka 1/4 tabsa czy nawet 1/8 tabsa e7d zbija mi estro poniżej widełek, a nawet poniżej progu wykrywalności 5 pg/dl. Tak się zdarza za każdym razem.
Te IA mam z różnych źródeł, nie wiem co tam jest że to takie mocne albo czy ja jestem jakiś mega czuły.

A może podawana dawka testosteronu jest tak niska, że jaka kolwiek ilość IA go zbija? Ale czemu wtedy tak mocno aromatyzuję.

1. WIEK: 25
2. WAGA: 70
3. WZROST: 172
4. WYMIARY:
-biceps: 37
-klatka:
-udo:
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 2 lata (z przerwami jak zamykali siłownie to ćwiczyłem w domu)
6. DIETA: niski IG
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: cały czas jeden ten sam od 6 miesięcy enan 100-125 mg tygodniowo, wcześniej nic
8. TRENING: FBW + sztuki walki
9. CEL CYKLU: zwiększenie poziomu testosteronu, poprawa zdrowia i komfortu życia
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: brak
11. POZIOM BF%: 14-15 %
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): Ektomorfik
13. STAN ZDROWIA: Raczej ok
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: genetycznie zakola
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 90
-martwy ciąg: nie wiem
-przysiad: 110




Zmieniony przez - zimowy w dniu 2021-09-28 09:28:23
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

Wyjątkowo przepyszny zestaw!

Zgarnij 3X NUTLOVE 500 w MEGA niskiej cenie!

KUP TERAZ
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 42 Napisanych postów 276 Wiek 21 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 5035
lodzianin1
Primki ??


Nie wiem jak jak ja to przeczytałem ale nie zauważyłem słowa "primki" i myślałem że chodzi o testa, sorki.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Szacuny 19831 Napisanych postów 69171 Wiek 39 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 568147
Przestaw się na nolvadex przy wartości estro na poziomie jaki Ci pasuje. Bloknie estro i będzie się trzymać na tych wartościach dla Ciebie odpowiednich. Widać, wrażliwie jesteś i bardzo mocno reagujesz na exe/ari. Dawka test jest OK 100-150mg jest optymalnie podawać.
2

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Szacuny 7902 Napisanych postów 80435 Wiek 45 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 680030
Jeżeli patrzysz tylko na cyferki a nie zauważać problemów , to całkowicie odstaw ai.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 61323 Napisanych postów 320840 Wiek 45 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1531641
Odczuwasz jakis to podbite estro ??
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 42 Napisanych postów 276 Wiek 21 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 5035
lodzianin1
Odczuwasz jakis to podbite estro ??


Odczuwac to nie, ale wizualnie mam wrażenie że troche brzuch wodą podlany i na twarzy tak samo.

Możliwe, że te Ari i Exe od Natco bylo jakieś trefne? Może to przesypane letro? Dodam, że obydwa zakupiłem z innych, niezależnych od siebie źródeł wiec nie wiem czy aż taki przypadek zbieg okoliczności ale wszystko mozliwe
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Aleks Moderator
Ekspert
Szacuny 2767 Napisanych postów 16014 Wiek 47 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 192835
Po jakim czasie przyjecia IA robiles badania?

Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 61323 Napisanych postów 320840 Wiek 45 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1531641
Takie środki to jak jest możliwość to zawsze apteczne się bierze
Taka ilość exe nie powinna tak wpłynąć mocno na e2
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 42 Napisanych postów 276 Wiek 21 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 5035
Aleks
Po jakim czasie przyjecia IA robiles badania?


Sprawdzałem to kilku krotnie.

Zarówno 1/4 tabsa exe od Natco e7d i po 2 tyg badania (wcześniej estro było np. 80 bo nic nie brałem).

Innym zarazem wziąłem od 1/4 tabs i za 2-3 dni poszedłem od razu na badanie.

W tym Exe i Ari od NATCO może być letro ??
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Aleks Moderator
Ekspert
Szacuny 2767 Napisanych postów 16014 Wiek 47 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 192835
Ciezko stwierdzic co tam jest ale zbyt mocno zbilo estro jak na exe.

Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 404 Napisanych postów 1020 Wiek 25 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 15267
Mi 1|4 tygodniowo natco przy 350 testosteronu zabiło e2 I same problemy zrobiło ;)
Teraz biorę aptekę 2x wieksza dawkę i mam 45-55.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 36 Wiek 39 lat Na forum 161 dni Przeczytanych tematów 7216
Potwierdzam jw. Exe natco zbyt silne, mam porównanie do apteki.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Omka a wyniki krwi - rozpiska PCT

Black weekend