SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Unieważnia pasy w KK

temat działu:

Sztuki Walki

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 2567

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 222 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 283
Obecnie traw kontrola PZK przez Ministrestwo Sportu i Konfederacje Sportu - powód doniesienie klubów shotokan -mnóstwo zarzótów w tym o lewe konta z egzaminów i brak certyfikatów wystawianych przez PZK.
Okazuje się ,że były wystawiane przez jedna osobe,a zdawało się u innej.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
OloKK www.olokk.pl
Ekspert
Szacuny 124 Napisanych postów 34575 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 195972

No masz ci los...

OLIMP ENG-PL TRANSLATOR:
2 capsules 3 times daily = 4 kapsułki 3-4 razy dziennie

http://facebook.com/olokk
http://olokk.pl  http://bng-studio.pl 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
No tak wyczytałem na innym forum i też się z tego ciesze jak TY
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 53 Napisanych postów 11379 Wiek 37 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 47331
coz polityka wlasnie czytalem o tym na oficjalnej stronce kk poprostu odezwala sie ta czesc ktora chce dostawac wiecej kasy i tyle

edit: a i jeszcze jesli chodzi o paski to mnie one wala nawet mi moga dac bialy na zzwodach fakt przegrywam poki co ale zwazajac na klase zawodnikow i staz treningowy ztych z ktorymi sie bije to nie mam az tak wielkich kompleksow odpukac nic mi jeszcze nie zlamali

Zmieniony przez - KOSA KK w dniu 2005-02-10 10:23:42

Były moderator w Stylach Tradycyjnych Uderzanych i MMA oraz byly czlonek "Elity"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
GizmoTKD Bushido24.pl
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 1884 Wiek 51 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 21505
Jakoś mi się nie wydaje, żeby unieważniono stopnie. Widziałem już różne cuda w SW i nikt nie strzeliłby sobie takiego samobója...

Gizmo

"Dan" Freestyle Taekwondo & Kickboxing - Emerytowany Doradca w "Stylach Tradycyjnych"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
wwwaldek ZASŁUŻONY
Specjalista
Szacuny 60 Napisanych postów 2111 Wiek 47 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 25260
Kiedyś w PUT była sprawa egzaminatora który nie przekazał do zwiąku kasy za przeprowadzone egzaminy. Cała sprawa dla egzaminatora skończyła się w sądzie a organizacja wydała certyfikaty za te egzaminy nie pobierając dodatkowych opłat od osób które wcześniej zapłaciły temu egzaminatorowi.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
GizmoTKD Bushido24.pl
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 1884 Wiek 51 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 21505
Dokładnie. Jeśli organizacji zależy na członkach, to wie, że ćwiczący nie mogą odpowiadać za błędy egzaminatora...

Gizmo

"Dan" Freestyle Taekwondo & Kickboxing - Emerytowany Doradca w "Stylach Tradycyjnych"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11124 Napisanych postów 51316 Wiek 30 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 57816
Kto niby ma uniewarzniac stopnie? Jakies biurwy? Chyba ktos tu jest smieszny.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Kosa nie czytaj bzdór na oficjalnych stronach tylko to co napisali do Ministerstwa kluby z shotokanu !!!!!!!!!

Oficjalna strona to tak jak za komuny Trybuna Ludu.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11124 Napisanych postów 51316 Wiek 30 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 57816
A Ty proponujesz jako alternatywe "Malego Goscia Niedzielnego"?

Zmieniony przez - Boruta w dniu 2005-02-10 23:17:39
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
GizmoTKD Bushido24.pl
Początkujący
I co te one kluby napisali? Że stopnie będą zabierali? Daj se luz.

Gizmo

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Bruce Lee VS Mas.Oyama

Następny temat

worek bokserski

WHEY premium