yO~~
...
mam 186 cm wzrostu , i waga cos kolo 89 kg =] moim problemem jest to ze mam bardzo duzo uda ;/ obwod kolo 63 cm ;/ teraz pytanie ... jakie cwiczenia na zrzucenie tego tluszczu , rowerek w domu mam , od jutra zaczynam ostro jezdzic , sam rowerek cos da? moze jakies inny pomysly ... HELP
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Destiny is in your hands.
...
Napisał(a)
63 cm na 89kg to nie jest za dużo...
ja mam 59cm i moje są jak 2 patyki prawie - ważę jakieś 83-84kg - wzrost ten sam.
więc problem nie leży wg mnie w samym obwodzie, tylko widocznie masz na nich jesczze mniej mięśni niż ja (a myślałem że to niemożliwe
)
rozwiązanie na zrzucenie tłuszczu - jeśli się upierasz że masz go za dużo - dieta ujemny bilans+ areoby - ale nie zrzucisz oczywiście z samych nóg tylko z całego ciała...
ja mam 59cm i moje są jak 2 patyki prawie - ważę jakieś 83-84kg - wzrost ten sam.
więc problem nie leży wg mnie w samym obwodzie, tylko widocznie masz na nich jesczze mniej mięśni niż ja (a myślałem że to niemożliwe

rozwiązanie na zrzucenie tłuszczu - jeśli się upierasz że masz go za dużo - dieta ujemny bilans+ areoby - ale nie zrzucisz oczywiście z samych nóg tylko z całego ciała...
Rada: Patrz sie prosto w oczy kiedy z kimś gadasz
Nie ważne to czy pytasz czy odpowiadasz...
Prosto idź przez życie po co sie skradasz?
Chyba swój rozum posiadasz?
...
Napisał(a)
kup l-karnityne i jezdzij, biegaj... do oporu a o diecie nie wspominam bo to oczywiste.
...
Napisał(a)
o l-karnitynie bylo juz na forum setki razy, nie radze kupowac bo to strata funduszy ;]
rower duzo pomaga, bieganie tez, szczegolnie dlugie dystanse ;] no i dietka oczywiscie ;]
rower duzo pomaga, bieganie tez, szczegolnie dlugie dystanse ;] no i dietka oczywiscie ;]
-_-'
...
Napisał(a)
Ty dużych ud nie widział :). Tak w ogóle to temat poruszany setki razy, i za każdym razem pada odpowiedź - by zgubić tłuszcz z ud trzeba zgubić wagę, tzn. dieta redukcyjna i aeroby. Miejscowo tłuszczu nie spalisz, chyba że to będzie liposukcja.
Silne nogi i plecy to podstawa ;) http://www.sfd.pl/temat259657/
Polecane artykuły