...
Napisał(a)
Mój problem polega na tym, że często doświadczam silnego bólu rwania od spodu stopy (jakby mi się rozrywały mięśnie/ścięgna itd), mam to uczucie schodząc z górki, kiedy skacze na skakance/biegam gołymi stopami (kiedy ubieram buty to nie ma takiego uczucia). Nie mam pojęcia o co chodzi, mam ten problem od ponad roku i te uczucie rwania staje się coraz silniejsze. Bardzo mi to przeszkadza na treningach boksu tajskiego, bo tam przy sparingach nie mogę się przez to swobodnie poruszać. Nosze podkładki korekcyjne w butach ale nie wiele to daje. Czy ktoś z was spotkał się z czymś takim i wie jak to leczyć? Poszedłem do lekarza, dał mi skierowanie ale zanim zrobią mi te prześwietlenie i zanim znowu umówię się z chirurgiem to za pewnie minie parę miesięcy bo terminy są niedorzeczne, a i tak na końcu mogę się nie wiele dowiedzieć albo dostać odpowiedz "jak Cie boli to weź środki przeciwbólowe".
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
Kiedys za gowniarza jak smigalem na desce to tez mialem taka kontuzje. Z tego co pamietam to bylo to bardzo meczace a bol niesamowity. Kupilem sobie sciagacz na stope i caly czas robilem oklady. Smarowanie zelem rozgrzewajacym tez pomagalo ale chwilowo. Po miesiacu stopa sie zregenerowala i bylo cacy. Wszystko zalezy od tego jak powaznej doznales kontuzji. W moim przypadku bylo to nadwyrezenie ale w twom moze to byc cos powazniejszego. Nic tylko czekac na przeswietlenie a do tego czasu oszczedzaj stope. Zycze szybkiego powrotu do zdrowia. Pzdr
1
Poprzedni temat
Lordoza lędźwiowa. czy ktoś to wyleczył ?
Następny temat
Silny ból mięśnia piersiowego
Polecane artykuły