Vigueur
...
czesc, jak wiadomo w naszych sklepach mozna dostac tylko dobre imitacje kreatyny czy innych suplementow.Oststnio mialem okazje wyprobowac kreatynke amerykanskiej firmy "witalife" i powiem ze ta nasza sprzedawana jest 2x gorsza, i moje pytanie :"czy ktos zna moze adres strony przez ktory mozna zamowic prosto ze stanow odzywki ( najlepiej w pol.wer.jezykowej).za podanie takiego bylbym wdzieczny.
Vigueur
Vigueur
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
u cyberpakera
Pozdrawiam,
NoRtOn
"Jezeli zobaczysz na swojej drodze tego jegomoscia ze zdjecia, czuj sie, ze za chwile bedziesz stracony"
Pozdrawiam,
NoRtOn

"Jezeli zobaczysz na swojej drodze tego jegomoscia ze zdjecia, czuj sie, ze za chwile bedziesz stracony"

Pozdrawiam,
NoRtOn
*F*u*c*k* The Rest,We Are The Best
...
Napisał(a)
Tylko? Dobre? Imitacje kreatyny ??
Co to znowu za bzdury ? Skoro brałem imitację, to po oryginale wszyscy kokserzy mogliby mi podawać krążki. Pozdrawiam.
BOOGIE WOOGIE

BOOGIE WOOGIE
...
Napisał(a)
Moja amerykańska kreatyna była 2,132617 razy lepsza od naszych imitacji.
"Nienormalnymi rządzą nienormalne prawa"
Tytus, Romek i A'Tomek, ks.XIV
...
Napisał(a)
W Polsce też można kupić dobre amerykańskie odżywki. A co do firmy Vitalif - to nie jest to bynajmnie amerykańska czołówka. jest niezbyt popularna w USA i wiele amerykanskich sklepów internetowych nie ma jej w swojej ofercie, ale jak sie przy niej tak upierasz to zajzyj na ich oficjalną stronę - mają sklep i możesz zamówić.
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
vigueur mam 2 adresy dzialajace jak chcesz to daj maila.
pozdrawiam!
"pieniądz i czas to najwięksi terroryści"
pozdrawiam!
pozdrawiam!
...
Napisał(a)
sprawdz juz wyslalem
pozdrawiam!
pozdrawiam!