...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Mam pytanko czy Undestor może być jako wzmocnienie na stawy???Gdzieś wyczytałem ze może być każdy testosteron??Ale czy to prawda?
Więcej potu na treningu mniej krwi na ringu
...
Napisał(a)
z tego co słyszałem to ponoc dobry znajomy zachwalał ponoc nie tyka wątroby

...
Napisał(a)
Z tego co pamietam
kapsulki sa brazowe kazda ma wybity bialy napis org
do tego maja chrakterystyczny smak poniewaz sa wypelnione
olejem arachidowym
Co do rycia watroby to sa lepiej tolerowane przez organizm poniewaz nie maja grupy metylowej wchlaniane sa przez uklad limfatyczny
Wada jest ze mniej towaru zostaje wchloniete jak w przypadku
17a
kapsulki sa brazowe kazda ma wybity bialy napis org
do tego maja chrakterystyczny smak poniewaz sa wypelnione
olejem arachidowym
Co do rycia watroby to sa lepiej tolerowane przez organizm poniewaz nie maja grupy metylowej wchlaniane sa przez uklad limfatyczny
Wada jest ze mniej towaru zostaje wchloniete jak w przypadku
17a
...
Napisał(a)
Wada jest tez to ze trzeba przechowywac w lodowce i watpie zeby kazdy dill trzymal to w lodowce polowa towaru moze byc zepsuta
"Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, kiedy umrzesz"
...
Napisał(a)
3 miechy spokojnie w pokojowej temperaturze takze jak kupujesz z lodówy to dział jak trzeba i moze lezec w szafce kawał czasu....chyba ze dill miał pod łóżkiem

...
Napisał(a)
dobry dil trzyma w lodowce,
raz nawet w newsie policyjnym mieli beke ze w lodowce zamiast żarcia koksy (undestor i hgh (jin))
raz nawet w newsie policyjnym mieli beke ze w lodowce zamiast żarcia koksy (undestor i hgh (jin))
Polecane artykuły