Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Wpisujcie też ile ćwiczycie, wiek, wage,wzrost i wymiary :)
Ja obecnie lat 17 waga 90kg wzrost 183cm podnosze 65 kg wymiary to prawa koło 40cm, lewa koło 41cm, ćwicze od roku na siłowni z przerwami, wcześniej to tylko w domu :)
Ja obecnie lat 17 waga 90kg wzrost 183cm podnosze 65 kg wymiary to prawa koło 40cm, lewa koło 41cm, ćwicze od roku na siłowni z przerwami, wcześniej to tylko w domu :)
...
Napisał(a)
z mostkiem czy bez?

www.lemon.pl <<< moja dieta
Moja galeria http://www.sfd.pl/Cergi_fotki_masa_str12-t418273.html
...
Napisał(a)
no wiadomo: bez wyginania się,(bez pomocy) narzucania itp, chodzi mi o ładne, czyste, prościutkie samodzielne podnoszenie :)
...
Napisał(a)
89slaby silny jestes, ja podnosze 40 kg, a cwicze poł roku, waga to 66 kg, wzrost 181 cm, 18 lat, bik to chyba moja najslabsza partia
na sucho też są efekty
...
Napisał(a)
no staram sie :) Mikele może się wypowisz i tak na przyszłość prosze wypowiadać się przynajmniej trochce na temat nie chodziło mi tu o dochodzenie kto mówi prawde, tylko o szczere wypowiedzi :)
...
Napisał(a)
Zamykam temat.
Nie wniesie on nic pozytywnego poza chwaleniem się jaki to ktoś jest kozak, w dodatku połowa będzie ściemniana. Zachęcanie do bicia rekordów na biceps spowoduje co najwyżej falę kontuzji.
Nie wniesie on nic pozytywnego poza chwaleniem się jaki to ktoś jest kozak, w dodatku połowa będzie ściemniana. Zachęcanie do bicia rekordów na biceps spowoduje co najwyżej falę kontuzji.
Rekin rośnie przez całe życie...
Bądź jak rekin, k***a!!!
...
Napisał(a)
Ja obecnie lat 16 waga 99kg wzrost 188cm podnosze 180 kg wymiary to prawa koło 25cm, lewa koło 45cm, ćwicze od roku na siłowni z przerwami, wcześniej to tylko w domu :)
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
litości...
ile to sie pisalo na tym forum ze na bica nie robi sie rekordow
ile to sie pisalo na tym forum ze na bica nie robi sie rekordow
Poprzedni temat
TRENING NA MASE<<<=======POMÓŻCIE UŁOŻYĆ
Następny temat
rozpiska treningu pod Oyama Karate
Polecane artykuły