Szacuny
2292
Napisanych postów
14689
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
97980
Shields to bardzo dobry fighter, zapasy, parter na wysokim poziomie a stójke ma lepszą niż Maia.. jeszcze nie chce typować tej walki, ale nie zdziwie się jak Shields wygra przez decyzje a na Kima to już stawiam w sumie, ma lepszy parter niż Fitch, zapasy też ma bardzo dobre, jak parter stawiam na Kima - jak stójka to ekplozywność, szybkość i technika Silvy powinna górować - 2 świetne walki mimo, że Shields vs Maia to może być nuda.
Myślę, że Thiago Silva zmiażdży - po prostu przejedzie sie po Hamillu w obecnej formie w dodatku wraca znowu po chyba roku przerwy - to może być gwałt
Szacuny
308
Napisanych postów
2583
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
34961
Maia Shieldsa zalezy, zapasy ma dobre i parter lepszy. Czy to podda Shieldsa? Mysle ze nie, ale Jake w stojce IMO sobie też nie powalczy, stawiam Maia by decission
Na walki Ericka zawsze czekam z niecierpliwoscią, jego ostatnia walka to majstersztyk, no ale Kim to nie jest jakiś ogór
Ulubieńcy: Cain Velasquez, Mark Hunt, Luke Rockhold, Genki Sudo
Szacuny
444
Napisanych postów
9936
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
103395
wszystko fajnie ,tylko zestawienie Silva-Hamill z dupy,co ten joe Silva bierze ,czego nie zestawił Silvy z Manuwą , i takiego Jimmo dać Hamillowi,to by była taka rzeź ,że ja p******e
Szacuny
195
Napisanych postów
1633
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
8963
Nie chodzi mi o to czy Shields to ogór, a o to jak są parowani zawodnicy ostatnio. Maia powinien iść w górze po drabince do TSa, a jakieś nieprzekonujące zwycięstwo nad Shieldsem co mu da?
Ja bym tu widział jakiś żydowski spisek mający na celu wyrzucenie Jake'a z UFC, który daje raczej mało emocjonujące walki.
Zmieniony przez - mmmateusz w dniu 2013-08-14 22:59:34