Szacuny
13
Napisanych postów
8247
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
78867
Wiadomość z FB DC - walka między dwukrotnym reprezentantem USA w zapasach na IO z reprezentantem Blackzilians będzie walką wieczoru na UFC 170 które odbędzie się 22 lutego!
Jak na razie ogłoszone jeszcze walki MacDonald - Maia i dos Anjos Khabilov. Na razie zapowiada się bardzo ciekawie!
Eu sou movido pela capoeira
Eu sou movido pelo berimbau
Szacuny
2307
Napisanych postów
17102
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
90281
No i git. A Jones ma teraz z Gloverem walczyć, czyli wszystko jest tak jak być powinno. Pytanie co Gustaffssonem. Pewnie zawalczy ze zwycięzcą któregoś z tych pojedynków
"Dzięki za złoto, mój ty bohaterze" - 100 dan Diego.
Szacuny
2494
Napisanych postów
14689
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
97980
Cormier przez dec, nie wiem jak stójka, bo Evans jest naprawdę szybki, ale zapasy i klincz dla Cormiera, Evans może przetestować szczene Cormiera aczkolwiek DC jest cholernie szybki i dobry technicznie, obaj podobne warunki, bdb cardio, dla mnie to najbardziej oczekiwana walka od dawna w tej dywizji, chyba tylko walki Jonesa są PORÓWNYWALNE, jaram się w ch**!
Rory przez dec albo późne TKO.. utrzyma walkę w stójce i wypunktuje tam Maie, no chyba, że nie utrzyma hmmm k***a nie wiem, bo Shields się zapaśniczo męczył z Maią, Maia Fitcha sFitchował, stójka dla Rory'ego no doubt, ale jak Maia będzie w stanie obalić to może go odklepać jednak Maia to imo znikome zagrożenie w stójce - to nie Lawler ehh Rory TKO 3 runda.
Dos Anjos vs Khabilov - BOOM! Khabilov boksersko nie da rady, ale zapaśniczo czemu nie.. nie wiem jeszcze wydaje mi się, że RDA, ale dam swojego typa przez galą :_D
Szacuny
3
Napisanych postów
1666
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
31865
Raczej Cormier, chyba że go Rashad ustrzeli. Nie wiem jak do końca ze szczeną Daniela a Evans ma czym uderzyć. Jednak Cormier lepsze zapasy, silniejszy, kowadło w łapie konkretne. Powinien sobie poradzić.
Szacuny
514
Napisanych postów
9936
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
103395
te olimpijskie zapasy nie są nieco przeceniane ,każdy się tym jara na amerykańskich portalach ,że ktoś tam jest olympic level wrestler przypominam ,że Shad zgwałcił niedawno zapaśniczo Sonnena ktory miał srebro na mistrzostwach świata