SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

UFC 170: Evans vs Cormier!

temat działu:

Scena MMA i K-1

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 22305

Ankieta

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
KondiCapo FIGHT24.PL
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 8247 Wiek 29 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 78867
Wiadomość z FB DC - walka między dwukrotnym reprezentantem USA w zapasach na IO z reprezentantem Blackzilians będzie walką wieczoru na UFC 170 które odbędzie się 22 lutego!

Jak na razie ogłoszone jeszcze walki MacDonald - Maia i dos Anjos Khabilov. Na razie zapowiada się bardzo ciekawie!

Eu sou movido pela capoeira
Eu sou movido pelo berimbau

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 5480 Napisanych postów 17642 Wiek 44 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 163165
gautan
grind

o ile dobrze rozumię próbujesz pić do mnie?

zle rozumięsz,bo nie pilem do Ciebie.

a to sory

"CHO NO TU" - Seba

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2307 Napisanych postów 17102 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 90281
No i git. A Jones ma teraz z Gloverem walczyć, czyli wszystko jest tak jak być powinno. Pytanie co Gustaffssonem. Pewnie zawalczy ze zwycięzcą któregoś z tych pojedynków

"Dzięki za złoto, mój ty bohaterze" - 100 dan Diego.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 514 Napisanych postów 9936 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 103395
świetny test dla Cormiera jednakże obstawiałbym na wygraną Evansa. skończy się sen Cormiera o walce z Jonesem ,Evans pokaże dobry boks.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
KondiCapo FIGHT24.PL
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 8247 Wiek 29 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 78867
Ja myślę, że Cormier wygra jednak. Ale w ankiecie głosować.
Mam nadzieję, że Maia pociśnie hipstera i Khabilov wygra.

Eu sou movido pela capoeira
Eu sou movido pelo berimbau

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2494 Napisanych postów 14689 Wiek 29 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 97980
Cormier przez dec, nie wiem jak stójka, bo Evans jest naprawdę szybki, ale zapasy i klincz dla Cormiera, Evans może przetestować szczene Cormiera aczkolwiek DC jest cholernie szybki i dobry technicznie, obaj podobne warunki, bdb cardio, dla mnie to najbardziej oczekiwana walka od dawna w tej dywizji, chyba tylko walki Jonesa są PORÓWNYWALNE, jaram się w ch**!

Rory przez dec albo późne TKO.. utrzyma walkę w stójce i wypunktuje tam Maie, no chyba, że nie utrzyma hmmm k***a nie wiem, bo Shields się zapaśniczo męczył z Maią, Maia Fitcha sFitchował, stójka dla Rory'ego no doubt, ale jak Maia będzie w stanie obalić to może go odklepać jednak Maia to imo znikome zagrożenie w stójce - to nie Lawler ehh Rory TKO 3 runda.

Dos Anjos vs Khabilov - BOOM! Khabilov boksersko nie da rady, ale zapaśniczo czemu nie.. nie wiem jeszcze wydaje mi się, że RDA, ale dam swojego typa przez galą :_D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1323 Napisanych postów 5029 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 288245
wooow zaj**iscie ! Ciekawy pojedynek sie szykuje !
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 1441 Wiek 29 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 25236
Ta walka wszystko wyjaśni.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 1666 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 31865
Raczej Cormier, chyba że go Rashad ustrzeli. Nie wiem jak do końca ze szczeną Daniela a Evans ma czym uderzyć. Jednak Cormier lepsze zapasy, silniejszy, kowadło w łapie konkretne. Powinien sobie poradzić.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 514 Napisanych postów 9936 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 103395
te olimpijskie zapasy nie są nieco przeceniane ,każdy się tym jara na amerykańskich portalach ,że ktoś tam jest olympic level wrestler przypominam ,że Shad zgwałcił niedawno zapaśniczo Sonnena ktory miał srebro na mistrzostwach świata
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 1064 Wiek 36 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 24192
3 swietne walki sie szykuja
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11128 Napisanych postów 51320 Wiek 30 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 57816
Świetne zestawienie, ciężko będzie miał Cormier czeka go ciężki test już w debiucie w LHW. Rashad to solidny zawodnik.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
WHEY premium