100g makaronu świderki
Kiełbasa kto jaka lubi ja daje podwawelska 150g
4 plasterki sera żółtego
Papryka którą pokroimy może być czerwona
Oraz koncentrat pomidorowy może byc i ketchup
Więc gotujemy makaron w miedzy czasie podsmażamy kiełbaske na patelni kiedy makaron skończy sie gotować dodajemy na patelnię po odcedzeniu
Smażymy przez okolo 2-3min mieszając
Następnie dodajemy pokrojoną paprykę oraz trzemy ser na tartce i rozsypujemy na końcu dodajemy koncentratu żeby wszystko zrobilo sie czerwone ale też nie za dużo i doprawiamy tzw Vegeta (Kucharek) kto jak lubi można dodać cebulki , cokolwiek przepis dla osób które chcą smacznie i duzo zjeść "na mase"
Makroskladniki :
Kalorie 893
Białko 63.6
Tłuszcze 37.8
Węglowodany 73.5
W smaku jest idealne na nic innego bym nie zamienił czasem lubie poeksperymentować w kuchni mam 15 lat :D życzę smacznego oraz przepraszam za brak kropek i przecinkow