...
Napisał(a)
Mam problem z tylna częścią uda . Przy zginaniu uda (co jest nieodzowne np przy chodeniu)wylazi mi coś. Zaczyna sie jaieś 10 cm za stawem kolanowym , a kończy z 10 cm przed pośladkiem i przez to cos udo na środku jest szersze w obwodzie niz na górze. Ja tak mam od zawsze. Ćwiczę 4 razy w tygodniu po 40 mi. na orbitku i 5 razy rano rozciagam sie po 10 min. ćwicząc jogę.Jeśli to nie jest defekt , to może można to jakos ćwiczeniami poprawić.Tylko jak? to jast pytanie do mądrych głów.Jeśli ktoś odpowie to serdeczne dzieki.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

...
Napisał(a)
Może najpierw powinieneś zasięgnąć opini lekarza, a później dopiero pytać ludzi, którzy nie znają twojej sytuacji:)
...
Napisał(a)
Sądząc z opisu jest to dwugłowy uda 

Rekin rośnie przez całe życie...
Bądź jak rekin, k***a!!!
...
Napisał(a)
No to jest jakis mięsień, taki co zabardzo wystaje, przy napinaniu szczególnie przy kucaniu i bardzo pogrubia mi udo.Jak z tym pójdę do lekarza to pewnie odeśle mnie do psychatry

...
Napisał(a)
Całkiem możliwe 

Bądź jak rekin, k***a!!!
...
Napisał(a)
buheh ... ale sie porobiło ... pierwszy raz widze art w któym ktoś narzeka ze ma za duży mięsień ( no chyba że chodziło o mięsień piwny
) .. moim zdaniem jeśli Cie nie boli i nei wygląda strasznie to jest ok chyba że Cie mocno to martwi w takim razie do lekarza
... a powiem jeszcze cos ... mam znajomego który mam wielkie łydki ( bez kitu są na prawde duże do reszty ciała ... i do innych ciał teżhehee choć neiźle wyrzeźbione ) i nawet swoja dziewczynę poznał na letniej imprezie gdy podeszła do niego i powiedziała "jeśli masz takie duże jaja jak łydki to chętnie z Tobą zatańcze"
najciekawsze zę są do tej pory razem więc nie jest tak źle gdy sie ma duży mięsień 

...
Napisał(a)
stringi i na place rwac laski ci pozostalo
poproastu masz taka genetyke i dwuglowiec masz wypukly

poproastu masz taka genetyke i dwuglowiec masz wypukly
...
Napisał(a)
ChEwBacCa - z tego wniosek, że jaja też kumpel ma niemałe 

Bądź jak rekin, k***a!!!
...
Napisał(a)
Tak tylko krokodyle są babkami(niktóre) i dzinsach wolą mieć ladne uda. Czy to sie da jakoś korygować?
Polecane artykuły