Poprzedni temat bez tytułu proszę moderatora o usuniecie
...
Napisał(a)
Witam , wróciłem na siłownie po kilkuletniej przerwie , męczę się już kilka miesięcy i o dziwo ''wszystko'' bardzo szybko wraca ku mojemu wielkiemu zadowoleniu . Wrócił również problem tylnej głowy – części barku . Nie mam już pomysłu co zrobić aby ta część choć trochę urosła . Wypróbowałem już wszystkie ćwiczenia , techniki i nic . Panowie już nie wiem co mam robić , żaba mi tam wskoczyła czy jak ? Proszę o rady i wskazówki ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
Fotke wrzucę ale o co biega z ta ankietą ?
Mój plan na barki , naprzemiennie :
1.
wyciskanie sztangi za głowy 3 x 10, 8 , 6
unoszenie sztangielki na boku w leżeniu 3 x 10, 8 , 6 - tyły
unoszenie sztangielek bokiem stojąc 3 x 12 , 10 , 8
unoszenie barków 4 x 12 , 10 , 8 , 6-4
2.
Wyciskanie sztangi przed głowa 3 x 10, 8, 6
super seria na wyciągu z linkami tj: unoszenie ramion - linek w opadzie potem wyprost i unoszenie na stojąco , w sumie od 12 do 20 powtórzeń x 3 serie
podciąganie sztangi w wąskim uchwycie 3 x 10 , 8 , 6 lub to samo ćwiczenie na wyciągu dolnym , czasem stosuję serie ze zmniejszanym obciążeniem ale nie więcej niż trzy .
Mój plan na barki , naprzemiennie :
1.
wyciskanie sztangi za głowy 3 x 10, 8 , 6
unoszenie sztangielki na boku w leżeniu 3 x 10, 8 , 6 - tyły
unoszenie sztangielek bokiem stojąc 3 x 12 , 10 , 8
unoszenie barków 4 x 12 , 10 , 8 , 6-4
2.
Wyciskanie sztangi przed głowa 3 x 10, 8, 6
super seria na wyciągu z linkami tj: unoszenie ramion - linek w opadzie potem wyprost i unoszenie na stojąco , w sumie od 12 do 20 powtórzeń x 3 serie
podciąganie sztangi w wąskim uchwycie 3 x 10 , 8 , 6 lub to samo ćwiczenie na wyciągu dolnym , czasem stosuję serie ze zmniejszanym obciążeniem ale nie więcej niż trzy .
...
Napisał(a)
Waga : 95
Wzrost : 178
Cel treningowy : hmmm ? Nie stracić wiele kilo ale jednak uszczuplić znacząco zalegający tłuszcz .
Staż treningowy na siłowni : w sumie 8 lat
Uprawiane inne sporty : praca , praca i jeszcze raz praca
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki) : profesjonalna siłownia
Dieta : nic ściśle zaplanowanego , 2 – 2,5 gra białka na kg , mało węgli tłuszczy trochę więcej .
Przeciwskazania medyczne : nie ma
Zażywane suplementy : jeszcze nic
Ostatnio przerabiany plan:
Ciężary w podstawowych ćwiczeniach (przysiad, klasyczny martwy ciąg, wyciskanie na ławce leżąc):
wyciskanie na ławce 115 kg , martwy 100 kg x 4-6 – na maxa w 1-nym powt nie próbowałem , przysiad 90 kg x 8 na maxa nie próbowałem .
Biceps :42
Udo : 60
Waga : 95
Wzrost : 178
Cel treningowy : hmmm ? Nie stracić wiele kilo ale jednak uszczuplić znacząco zalegający tłuszcz .
Staż treningowy na siłowni : w sumie 8 lat
Uprawiane inne sporty : praca , praca i jeszcze raz praca
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki) : profesjonalna siłownia
Dieta : nic ściśle zaplanowanego , 2 – 2,5 gra białka na kg , mało węgli tłuszczy trochę więcej .
Przeciwskazania medyczne : nie ma
Zażywane suplementy : jeszcze nic
Ostatnio przerabiany plan:
Ciężary w podstawowych ćwiczeniach (przysiad, klasyczny martwy ciąg, wyciskanie na ławce leżąc):
wyciskanie na ławce 115 kg , martwy 100 kg x 4-6 – na maxa w 1-nym powt nie próbowałem , przysiad 90 kg x 8 na maxa nie próbowałem .
Biceps :42
Udo : 60
Polecane artykuły