WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

TRT - wysoki puls

temat działu:

Zdrowie i Uroda

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 219

Nowy temat Temat zamknięty
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 30 Wiek 31 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 1449
Cześć,
Jestem na TRT od miesiąca. 200 tygodniowo rozbite na dwa strzały i do każdego exe 6.25mg

Od dwóch tygodni mam podwyższony puls, spoczynkowy 80 i rzadko kiedy idzie w dół a podczas treningu w przerwach stoi na 90 plus do tego straszne zamulenie i senność już po pierwszych seriach.
Próbowałem robić lżejsze treningi albo odpuszczać,wiecej odpoczywać ale narazie nic.
Do tego spaceruję 40min 6x w tygodniu i piję dużo wody z elektrolitami i szczyptą soli ,dieta na lekki plus super zdrowa 3200kcal ,74kg waga.

Czy to jest normalne?
Ciśnienie mam takie samo jak wcześniej zazwyczaj 125/70

Problem mam taki że wyjechałem za granicę i mimo wszystkich papierów zejdzie trochę czasu zanim mi zatwierdzą terapie , a tu nawet z badaniami krwi mam ciężko bo tylko doktor może zlecić.
Czekam na wyniki E2 i teścia ale zejdzie tydzień czasu. Z wynikami skonsultuje się z endokrynologiem z Polski online.

Ale może coś poradzicie?
Pozdro
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 9359 Napisanych postów 83952 Wiek 50 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 709605
Za niski albo za wysoki estrogen exe w ciemno to klasyk problemów Za wysoka dawka jak na Twoją aktualną tolerancję, rozjechana gospodarka elektrolitowa / nawodnienie (mimo że „pijesz dużo”)
Adaptacja układu nerwowego ale u Ciebie to już wygląda bardziej na problem niż adaptację. Trzeba szukać przyczyny

TRENINGI KATOWICE Sebastian Szmit

Kompleksowe prowadzenie online
https://sebastianszmit.pl/ 

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 30 Wiek 31 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 1449
Generalnie exe dostałem przy drugim strzale. Miałem zalecane przy każdej injekcji, ale E2 przed terapią wyszło poniżej 20 i bałem się ,że za bardzo zbije więc odstawiłem AI na kilka strzałów aż do badania.

Z badaniami się okazało że to wielki problem i się przedłuża.

W międzyczasie zlało mnie wodą+5kg prawie z dnia na dzień więc zacząłem łykać exe znowu przy każdym szocie.

Na badanie poleciałem chyba po 3 szotach z AI ,dzień przed injekcją więc hyba w dobrym momencie?
Dostalem tylko teścia i E2.
...
Napisał(a)
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Szacuny 6431 Napisanych postów 79149 Wiek 41 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 773899
Nie udzielamy tutaj niestety porad odnośnie do stosowania środków dopingujących. Sugeruję skonsultować to z lekarzem.

Moderator działu Odżywianie

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat zamknięty
Poprzedni temat

Artroskopia barku

Następny temat

Dbanie o skórę u mężczyzn

Shoty
Polecane artykuły