SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Trening w pracy - noszenie gabarytów

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 612

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 3 Wiek 23 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 4
Witam pracuję w firmie, która zajmuje się opróżnianiem mieszkań nie mam czasu na trening bo dużo pracuję, natomiast dysponuję godzinną przerwą na jedzenie i chciałbym ją przeznaczyć w połowie na trening.
Co możecie poradzić abym mógł poćwiczyć tym co posiadam w trakcie opróżniania?
są to gabaryty jakieś meble sprzęt rtv jakieś drążki mogę oczywiście robić pompki i przysiady, chodzi mi o taki trening workout posiadam gumy trx ze sobą
proszę o rady.

Zmieniony przez - TomQ-MAG w dniu 2019-05-15 12:22:35
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 11528 Napisanych postów 159163 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1229715
witaj, nie widze tutaj przeszkod aby potrenowac w trakcie pracy jak masz taka mozliwosc, kwestia ulozenia sensowanego planu

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 3 Wiek 23 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 4
Dziękuję za szybką odpowiedź, podniosłeś mnie na duchu :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
A jaki trening proponujesz?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 11528 Napisanych postów 159163 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1229715
tzn masz na mysli glownie trening silowy?
patrzac na mozliwosci bym szukal czegos w kierunku corss lub street workout

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6246 Napisanych postów 61838 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 770399
Jeśli chcesz taki trening wykonać w tej godzinnej przerwie to wchodzi w grę tylko taki trening z masą ciała i ewentualnie trx. Da się coś takiego ogarnąć.

Wierzyć to znaczy ufać, kiedy cudów brak.
Muscles not grow on trees!

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Trening aerobowo3na biezni

WHEY premium