Szacuny
1
Napisanych postów
196
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
614
Witam, niedawno wymyśliliśmy z kotkiem~cośtam nie pamiętam nicku sorry był to split 4x w tygodniu
A: Przysiady 4x
supermany 3x
wspięcia 2x
podciąganie 4x
wiosło 3x
wznosy tułowia z opadu 2x
młotki 4x
B:
Pompki na 3 krzesłach 3x
pompki z nogami wyzej 3x
rozpiętki 2x
wyciskanie hantelek do góry 4x
unoszenie z opadu na boki 2x
francuskie wyciskanie 4x
przedtem ukończyłem szczęśliwie ACT Mawashiego , dieta zaczęła się jakoś kształtować sensownie, ale mam problem ze śniadaniem
Ten Plan bardzo mi się podoba ale jak na szkołe jest strasznie czasochłonny, chce coś co będe ćwiczył 3x w tygodniu , raczej jestem nastawiony na coś innego niz ACT, jednak jeśli to konieczne, dla przyrostów wszystko ;p , no i nie wiem jaki typ treningu właśnie wybrać, po dokonanym wyborze i uzupełnieniu wiedzy chce w tym temacie ułozyc Plan ,a wy dokonacie korekty :]
Chciałem dodać ,że na brzuch robie ABS2 oddzielny system
no i sprzęt! (krzesła itp, wiadomo poza tym:)
-drabinka w tym drazek
-Hantelki 10kg 2x
-hantelki 5kg 2x
-ławka regulowana
-ekspander
-plecaczek z obciazeniem
-mata do ćwiczeń
Ogólnie bieda ale jest jak jest, dlatego wolałbym gdyby trening składał się z ćwiczeń typu Pompki , podciąganie - z wykorzystaniem własnego obciążenia.
Czekam na wasze propozycje :]
Szacuny
1
Napisanych postów
196
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
614
ok w sumie tak czy inaczej byłoby to lepsze bo czasami po szkole wiesz, zadanie, cos sprawdzic na drugi dzień itp a ćwiczeń sobie nie odpuszczam za ch***ja więc niepotzebne nieporozumienia z nauczycilami ;d
Szacuny
1
Napisanych postów
196
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
614
Czytałem ,że jajek za dużo nie można, staram się jeść tak ,że A- Twarożek B- Jajka na przemian no i powiedzmy jakbym zjadł na dzień no dajmy na to 6 białek z jajek lub 10 to nie jest za dużo? I ile bym tym treningiem mógł ćwiczyć?
Szacuny
1
Napisanych postów
395
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
2210
A ja czytałem ze jajka są zdrowe :) Ile cwiczyc? Cykl trwa ok. 6-8 tyg. po tym czasie weryfikujesz swoje osiagniecia, dokonujesz modyfikacji, usprawnien i odpoczywasz tydzien, dwa przed kolejnym cyklem. O ile bedzies chcial dalej cos robic.
Szacuny
1
Napisanych postów
196
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
614
Jednak przydałoby się skrócic ten Plan do 3 dni jednak nie wiem jak to zrobić, cóż troche obowiązków jest a w dodatku 2h wf które spierdzielą regen. Powiedzcie mi czy warto do 3 dni skrocic Plan
I mam zamiar dokupić hantle 2x 20kg w sumie to już by było jak na mnie troche żelastwa, powoli mógłbym od powiedzmy 12kg do 20 dojść, gdzie zwiększyć obciążenie i może w takim razie jakieś ćwiczenie z wykorzystaniem własnego ciężaru zmienić na to z hantelkami?