Na redukcji i tak nic nie urosnę, a trening siłowy mocno zwiększa mi apetytu, co po pewnym czasie w deficycie jest problemem i w rezultacie doprowadza u mnie do zaniechania wycinki.
...
Napisał(a)
Od początku września planuję rozpocząć redukcję i tak sobie założyłem, że trening siłowy będę robić tylko dwa razy w tygodniu, a w pozostałe dni zamierzam "robić kroki". Czy waszym zdaniem tyle siłki wystarczy, by utrzymać masę mięśniową?
Na redukcji i tak nic nie urosnę, a trening siłowy mocno zwiększa mi apetytu, co po pewnym czasie w deficycie jest problemem i w rezultacie doprowadza u mnie do zaniechania wycinki.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Proszę o zamknięcie tematu.
Postanowiłem jednak rozpocząć dziennikowanie od nowego wątku: https://www.sfd.pl/Po_mojemu...-t1194424.html
Postanowiłem jednak rozpocząć dziennikowanie od nowego wątku: https://www.sfd.pl/Po_mojemu...-t1194424.html
...
Napisał(a)
W kwestii minimum volume aby utrzymać wypracowane mięśnie powinno to wystarczyć. Dwa treningi fbw tygodniowo ku temu się sprawdzą.
...
Napisał(a)
DrunkInCarbsTeż tak uważamW kwestii minimum volume aby utrzymać wypracowane mięśnie powinno to wystarczyć. Dwa treningi fbw tygodniowo ku temu się sprawdzą.

WL, podciąganie, wyciskanie na barki, przysiady objętość wg możliwości wydolnościowych i czasowych.
Sam trenuję grupę mięśniową tylko 2x w tygodniu.
...
Napisał(a)
jarcowA ile chcesz stracić?Ok. Uspokajają mnie wasze opinie. Będę zatem wdrażał swój plan![]()
...
Napisał(a)
ojan8-9 kg.jarcowA ile chcesz stracić?Ok. Uspokajają mnie wasze opinie. Będę zatem wdrażał swój plan![]()
...
Napisał(a)
jarcowTo dużo.ojan8-9 kg.jarcowA ile chcesz stracić?Ok. Uspokajają mnie wasze opinie. Będę zatem wdrażał swój plan![]()
Będziesz tu na dłużej (dzielić się jak Ci idzie)?
Obyś nie poszedł za daleko!
Oglądałem redukcję esteticman i wydaje mi się, że wyglądał lepiej 2 tygodnie przed jej zakończeniem.
...
Napisał(a)
ojanZastanawiam się nad założeniem dziennika dla większej motywacji.To dużo.
Będziesz tu na dłużej (dzielić się jak Ci idzie)?
Obyś nie poszedł za daleko!
Oglądałem redukcję esteticman i wydaje mi się, że wyglądał lepiej 2 tygodnie przed jej zakończeniem.
Nie zamierzam redukować do niskich wartości, sylwetka z ±12-13% spełnia moje oczekiwania

1
...
Napisał(a)
Nie ma się co po co dłużej zastanawiać.
Mogę Ci zmienić tytuł tego wątku na taki jaki chcesz.
...
Napisał(a)
ojanPanie Janku proszę zatem o nadanie odpowiedniego tytułu, od września będę prowadził dziennik. DziękujęNie ma się co po co dłużej zastanawiać.

...
Napisał(a)
jarcowNadam taki tytuł jaki sobie życzysz ale nie wiem jaki chcesz mieć.ojanPanie Janku proszę zatem o nadanie odpowiedniego tytułu, od września będę prowadził dziennik. DziękujęNie ma się co po co dłużej zastanawiać.
![]()
Mnie wydaje się, że obecny też byłby adekwatny - pokazałby innym czy taki model redukcji jest skuteczny.
Polecane artykuły